Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális a menyem?

Normális a menyem?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az esküvőjük, így már menyem.

Voltak vitáink előtte a fiam asszonnyával. Pl javasoltam neki hogy milyen legyen az esküvő stb. De ő és a fiam mindig mondták hogy majd ők tudják, mivel ez az ő napjuk. Tőlünk semmilyen összeget nem akartak elfogadni, mondván úgy is bele szolnánk a szervezésbe. Nekem ez rosszul esett, de mindegy, legyintettem. Viszont abban reménykedtem hogy lesz templomi szertartás, mert szerintem illik ott házasodni. És miután lement a polgári szertartás és fényképezés megkérdeztem a menyemtől hogy mikor megyünk a templomba. Erre ezt mondta nekem a násznép előtt hogy : istenem, hányszor mondjuk még el neked hogy nem lesz? Nem lesz mert nem akarunk, csak is te akartad, fogad már el végre hogy nem körülötted forog a világ. Csak lestem mikor mondta, erre a fiam is mindenki előtt mondja, én akartam erőltetni, senki sem akarta. Most őszintén annyira megalázva éreztem magam hogy mindenki előtt így nekem estek. Nem tudom hogy még is mit képzelt a menyem. Egész lagzin nem éreztem ezek után jól magam, már majdnem hazamentem, de kibirtam az egészet.

2023. febr. 6. 01:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
75%
Az 1894. évi XXXIII. törvénycikkből: "Az anyakönyvvezetők jogot kaptak a házasságkötések törvényi előfeltételeinek megvizsgálására, a házasságkötések lebonyolítására. Akkor anyakönyvvezető lehetett lelkész és rabbi kivételével minden nagykorú férfi, ha rendelkezett megfelelő iskolai végzettséggel vagy képzettséggel. " Már rég elvették az egyháztól ezt a jogot - [link]
2023. márc. 8. 19:12
 42/43 anonim ***** válasza:
76%
Az előzményekre lennék kíváncsi, úgy érzem nem mondtál el mindent, csak ami a te oldaladról jól jön ki. Annak komoly előzményének kellett lennie, hogy mások előtt elszakadjon a cérna. Kérdezgetted már előtte is tőlük? Elmondták magyarul, hogy nem lesz templomi többször, s te ennek ellenére megkérdezted az esküvőn is?
2023. márc. 24. 15:55
 43/43 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek a 42-vel! De választ nem kell várnunk, ugyanis miután senki nem fogta a párját, nem fog válaszolni.
2023. márc. 24. 17:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!