Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális a menyem?

Normális a menyem?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az esküvőjük, így már menyem.

Voltak vitáink előtte a fiam asszonnyával. Pl javasoltam neki hogy milyen legyen az esküvő stb. De ő és a fiam mindig mondták hogy majd ők tudják, mivel ez az ő napjuk. Tőlünk semmilyen összeget nem akartak elfogadni, mondván úgy is bele szolnánk a szervezésbe. Nekem ez rosszul esett, de mindegy, legyintettem. Viszont abban reménykedtem hogy lesz templomi szertartás, mert szerintem illik ott házasodni. És miután lement a polgári szertartás és fényképezés megkérdeztem a menyemtől hogy mikor megyünk a templomba. Erre ezt mondta nekem a násznép előtt hogy : istenem, hányszor mondjuk még el neked hogy nem lesz? Nem lesz mert nem akarunk, csak is te akartad, fogad már el végre hogy nem körülötted forog a világ. Csak lestem mikor mondta, erre a fiam is mindenki előtt mondja, én akartam erőltetni, senki sem akarta. Most őszintén annyira megalázva éreztem magam hogy mindenki előtt így nekem estek. Nem tudom hogy még is mit képzelt a menyem. Egész lagzin nem éreztem ezek után jól magam, már majdnem hazamentem, de kibirtam az egészet.

2023. febr. 6. 01:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
84%
Trollkodás. A sztori klasszikus menyhiszti, csak más szemszögből, de ugyanabban a formátumban elmesélve.
2023. febr. 6. 05:26
 12/43 anonim ***** válasza:
62%
Vasárnap esküvő, lagzi?
2023. febr. 6. 05:34
 13/43 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, ha neked ez ennyire fontos, miért nem nevelted a fiad vallásos, hívő embernek? Akkor nyilván hasonló nőt vesz el és van templomi esküvő.

Ja, hogy te se vagy hívő, csak a szokás, mutogatás számít? Hát így jártál.

2023. febr. 6. 05:37
 14/43 anonim ***** válasza:
87%
Esküvő előtt négyszemközt is meg lehetett volna tőle vagy tőlük kérdezni, esetleg a saját gyerekedet felhívni hogy mi újság.
2023. febr. 6. 06:19
 15/43 anonim ***** válasza:
6%
A menyed miatt a fiad is pokolra fog jutni!
2023. febr. 6. 06:30
 16/43 anonim ***** válasza:
73%
Emberek, azért egy ilyen szintű trollkérdésre komolyan válaszolni... Hát na, ti sem a legélesebb kések vagytok 🤣
2023. febr. 6. 06:44
 17/43 anonim ***** válasza:
80%
Napi szidjuk az anyóst/menyet kérdés.
2023. febr. 6. 07:12
 18/43 anonim ***** válasza:
86%
Fogqdjunk, mindjárt a meny is ki fog írni egy kérdést, hogy normális-e az anyósa, ugyanezzel a sztorival.
2023. febr. 6. 07:13
 19/43 anonim ***** válasza:
78%
Hallgass a 15-re!!! Még tetézték a bűnüket azzal is, hogy a meghívón sem szerepelt a templomi esküvő időpontja? Külön rá kellett kérdezned? Az első sorban kellett volna szerepelnie, még a nevek előtt. Olvasd el még egyszer!
2023. febr. 6. 07:15
 20/43 anonim ***** válasza:
81%

Menjél már a kamuddal! :D

Számodra az esküvőn derült égből villámcsapás, hogy nincs templomozás?

2023. febr. 6. 07:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!