Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális a menyem?

Normális a menyem?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az esküvőjük, így már menyem.

Voltak vitáink előtte a fiam asszonnyával. Pl javasoltam neki hogy milyen legyen az esküvő stb. De ő és a fiam mindig mondták hogy majd ők tudják, mivel ez az ő napjuk. Tőlünk semmilyen összeget nem akartak elfogadni, mondván úgy is bele szolnánk a szervezésbe. Nekem ez rosszul esett, de mindegy, legyintettem. Viszont abban reménykedtem hogy lesz templomi szertartás, mert szerintem illik ott házasodni. És miután lement a polgári szertartás és fényképezés megkérdeztem a menyemtől hogy mikor megyünk a templomba. Erre ezt mondta nekem a násznép előtt hogy : istenem, hányszor mondjuk még el neked hogy nem lesz? Nem lesz mert nem akarunk, csak is te akartad, fogad már el végre hogy nem körülötted forog a világ. Csak lestem mikor mondta, erre a fiam is mindenki előtt mondja, én akartam erőltetni, senki sem akarta. Most őszintén annyira megalázva éreztem magam hogy mindenki előtt így nekem estek. Nem tudom hogy még is mit képzelt a menyem. Egész lagzin nem éreztem ezek után jól magam, már majdnem hazamentem, de kibirtam az egészet.

2023. febr. 6. 01:29
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
97%
Nem kellett volna beleszolni amihez semmi közöd.
2023. febr. 6. 08:14
 22/43 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, te házhoz mentél a pofonért, utána meg csodálkozol, hogy megkaptad, ami járt.
2023. febr. 6. 08:23
 23/43 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, nem kellett volna beszolni az eskuvon es ezzel majdnem elrontani az egeszet. Micsoda szegyen, rad nezve! Nem is ertem, hogy gondoltad? De, a tovabbi feszkokat ezzel egybol garantaltad is, ezzel remelem tisztaban vagy. Szegény fiad es menyed! Amugy nekik volt igazuk, a fiadnak foleg, hogy a felesege melle allt. Baratkozz a gondolattal, hogy ezentul o lesz a szuk csaladjukban az elso helyen, ahogy azt kell es nem te. Ha jo viszonyt akarsz veluk, ne szolj bele semmibe tobbe! 😉🤷‍♀️
2023. febr. 6. 08:46
 24/43 anonim ***** válasza:
80%
Ja, ja. Anyós majd pont hajnali 2kor ír ki fórumot..
2023. febr. 6. 08:48
 25/43 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek a többiekkel: világosan kiderült jó előre, hogy nem akarnak templomi esküvőt, nem hiszem, hogy a lagzi napjáig ez titokban lett volna tartva. Egyrészt miért akartál rájuk erőltetni valamit,amit ők nem akarnak? Másrészt miért hozakodtál elő ezzel a lagzi napján is?

Egyébként nem, nem illik templomban házasodni. Az házasodik ott, akinek úgy tartja kedve. Kinek a szemében illendő? Ki írja ezt elő?Ha nincs templomi esküvő, akkor az ő házasságuk nem is érvényes? Ne már... A kérdésre válaszolva: a menyed normális, határozott nőnek tűnik. Jó társa lesz a fiadnak,sok boldogságot nekik! :)

2023. febr. 6. 08:50
 26/43 anonim ***** válasza:
96%
Na ezért sem tartjuk a kapcsolatot anyóssal, abba is beleszólna, hány gramm sót tegyek az ételbe :D
2023. febr. 6. 08:53
 27/43 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom ez a szar ötlettelen kamu is maradhat. Egyre szarabbak ezek a kamukérdések....
2023. febr. 6. 09:02
 28/43 anonim ***** válasza:
75%

Vasárnapi polgári esküvő?:-)

Kamuszaga van 😀

2023. febr. 6. 11:14
 29/43 anonim ***** válasza:
93%
Ezért szeretjük az anyósokat...
2023. febr. 6. 12:22
 30/43 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem!Nem akartak templomit,meg is mondták,erre te nyilvánosan számonkéred,majd te vagy megsértődve.Nekünk sem volt templomi esküvőnk,és a gyerekeink sincsenek megkeresztelve.Miért? Azért,mert nem gyakoroljuk a vallásunkat,nem járunk templomba,és azért,mert illik,meg szokták, azért nem csináljuk.A férjem családja párszor a keresztelőt felvetette,de leálltak,mert mikor megkérdeztem hogy tudják-e hogy ez miről szól valójában,akkor meglepődtek.Mert nem arról,hogy kap a ded egy arany nyakláncot,vagy fülbevalót meg fehér ruhában meglocsolják szentelt vízzel.Na hát a templomi esküvő se arról szól,hogy de szép ruhába lefotóznak a pappal.Teljesen igazuk volt.
2023. febr. 6. 12:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!