Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális a menyem?

Normális a menyem?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az esküvőjük, így már menyem.

Voltak vitáink előtte a fiam asszonnyával. Pl javasoltam neki hogy milyen legyen az esküvő stb. De ő és a fiam mindig mondták hogy majd ők tudják, mivel ez az ő napjuk. Tőlünk semmilyen összeget nem akartak elfogadni, mondván úgy is bele szolnánk a szervezésbe. Nekem ez rosszul esett, de mindegy, legyintettem. Viszont abban reménykedtem hogy lesz templomi szertartás, mert szerintem illik ott házasodni. És miután lement a polgári szertartás és fényképezés megkérdeztem a menyemtől hogy mikor megyünk a templomba. Erre ezt mondta nekem a násznép előtt hogy : istenem, hányszor mondjuk még el neked hogy nem lesz? Nem lesz mert nem akarunk, csak is te akartad, fogad már el végre hogy nem körülötted forog a világ. Csak lestem mikor mondta, erre a fiam is mindenki előtt mondja, én akartam erőltetni, senki sem akarta. Most őszintén annyira megalázva éreztem magam hogy mindenki előtt így nekem estek. Nem tudom hogy még is mit képzelt a menyem. Egész lagzin nem éreztem ezek után jól magam, már majdnem hazamentem, de kibirtam az egészet.

2023. febr. 6. 01:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%

Ha van egy pici eszük, rád sem sűrűn nyitják majd az ajtót.

Erőszakos majom vagy, az a nagy igazság, és nagyon helyes!, hogy a fiad visszaszólt neked.

TE kezdted a megszégyenítést, hát edd meg, amit főztél.

Off: Nem Anikónak hívnak? :D

2023. febr. 6. 13:10
 32/43 anonim ***** válasza:
75%
A kérdés Kérdező által szépen magára lett hagyva, valószínűleg a szokásos bőszítés a cél.
2023. febr. 6. 19:46
 33/43 qkker1 ***** válasza:
82%

"A kérdés Kérdező által szépen magára lett hagyva, valószínűleg a szokásos bőszítés a cél."

Azért a nemtetsző válaszokat gazdagon törölteti!

2023. febr. 6. 20:11
 34/43 anonim ***** válasza:
91%

#32-33, itt van a kérdező, és mindent lepontoz a 65 százalékával.

Figyeljetek csak :-D

2023. febr. 6. 20:26
 35/43 anonim ***** válasza:
95%

Nem meglepő, és jogos volt a reakciójuk. 60x el lett mondva, hogy nem lesz templomi bohóckodás mert nem akarnak, és ez az ő esküvőjük. Ennyi, kész pont! Mi nem világos ezen? Hányszor kell elmondani valamit, hogy a " kedves" anyós felfogja ?

Hála a jó égnek, hogy az én anyósom nem ilyen. Idegesítő és értetlen vagy. Na meg önző is. NE SZÓLJ BELE abba ami nem a te dolgod.

2023. febr. 7. 01:57
 36/43 anonim ***** válasza:
94%
Az ő nagy napjuk volt, ők döntik el mit szeretnének és mit nem. Mindenki döntsön a Saját esküvője kapcsán.
2023. febr. 7. 16:17
 37/43 anonim ***** válasza:
93%
Csak a leírásod legvégére sikerült egy icipicit megnyugodnom, végig azon izgultam, hogy ezt az egész hajcihőt vajon kibírtad-e.
2023. febr. 7. 18:37
 38/43 anonim ***** válasza:
87%

Igen,a menyed teljes mértékben normális.

Oké,lehet nem volt udvarias tőle és a fiadtól,h amiket mondtak,mindenki előtt mondták...de meg kell értened,h van,aki nem akar templomi szertartást...az ő döntésük,mivel az ő esküvőjük!Fordítva neked hogy esett volna,ha valaki odajön az esküvődön (neked gondolom volt templomi is,ezért mondok ilyen példát) ,hogy: ,,Bocsi,szétuntam magam a templomban nem értem,minek kellett ez!"

Gondolom nem örültél volna,h beleszólt...

2023. febr. 9. 20:52
 39/43 anonim ***** válasza:
92%
Túltoltad, eleinte jó képet vágtak hozzá illemből, de aztán mégsem bírták tovább, és elszakadt a cérna. Kicsit mérgező vagy erőszakos természeted van szerintem. Vegyél vissza az ilyesmiből legközelebb, és akkor békesség lesz.
2023. febr. 17. 07:11
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Újabb erőszakos anyós aki "majd megmondja,mit lehet tenni,vagy mit nem". Ha tudtad,hogy nem akarnak,akkor minek feszegetted a témát? Meg is érdemelted,hogy lebarmoltak mindenki előtt. Az anyóspajtások valahogy azt hiszik,mert ők idősebbek, akkor mindenkinek az életében uralkodhatnak,és mindenki feje fölött pálcát törhetnek. Ha gyereket sem akarnak,ahhoz sincsen semmi közöd,ha nem akarnak templomi esküvőt,ahhoz sincsen. Külön személyek..tudod nem véletlenül van az a bizonyos külön válás,hogy leszakadhassunk a szülőkről..Épp azért,mert nem vagyunk kíváncsiak egy életen át az ő elmulasztott, megvalósítatlan álmaikra..Van saját élet, saját elképzelés! 28/n
2023. febr. 18. 12:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!