Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?
Figyelt kérdés
Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?
N
2023. febr. 2. 21:29
61/70 anonim válasza:
Ez is én vagyok, szóval , miért fontos, hogy sértődés nélkül történjen, ha nyíltan utáljátok egymást? Vagy a férjed sértődésétől tartasz?
62/70 A kérdező kommentje:
🤣 mindenki magabol indul ki..
2023. márc. 1. 16:52
63/70 anonim válasza:
Most akkor elmentél vagy sem? És ha nem, akkor hogy magyaráztad ki magad? Hiába olvasom vissza, ezt nem látom.
64/70 A kérdező kommentje:
Pont mint az aki kommentel,valami lenyegtelent.. nem tetszik ne olvasd ne itt hisztizz. Ideirtal valami lenyegtelent te is.
2023. márc. 1. 22:48
65/70 anonim válasza:
Na mi van, elmentél? Vagy csak hisztizni jöttél? :)
66/70 anonim válasza:
Jaájj, meg még törölteti a hozzászólásokat amikben jelzik a kamuszagot! :):)
67/70 anonim válasza:
Én pl azért nem megyek anyósom születésnapjára, mert a szüleimmel megyünk Horvátországba kirándulni 5 napig. Szerdán megyünk és vasárnap este jövünk haza. Anyósom születésnapja szombaton lesz.
Amúgy sem kedveljük egymást szóval, meg jövőre is lesz neki.
68/70 anonim válasza:
Kérdező, kérdezték hogy elmentél-e? Miért nem válaszolsz?
70/70 anonim válasza:
Ha nem tudsz menni, akkor nem tudsz menni, tök mindegy, hogy megsértődik-e vagy sem. Magyarázat mindenképpen kell, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!