Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?
Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?
N
41! Aztán miért nem?
Normális szül segít a gyerekének! Még a szülinap szervezésében is! Leginkább ha a család is részt vesz rajta! És itt nem kell lufira meg állatsimogatóra gondolni.
Köszi! #43 :D
Ja,ennyi erővel aki idősebb az is a haverokkal ünnepelne,mint amit ráfognak a 20-30 évesekre. Egy 30 as is akarhat szűk körűt. Ez a szervezze magának dolog meg ugyanaz, idősebb is megteheti ugyanezt.
Ne magyarázkodj, mert csak egyre mélyebbre húzod magad az örvényben!
Külön "tetszik", ahogy előadod a talpig becsületest, aki nem szedné rá a barátait egy lemondott programmal! Hát persze, csak az apóssal ne kelljen kibírni 3 órát! Hát kislány, az életben vannak erkölcsi kötelességek is, amiket egy felnőtt el tud viselni ...
"Ez a szervezze magának dolog meg ugyanaz, idősebb is megteheti ugyanezt."
Nem értem a problémád. Apos megszervezte
Kérdező.
Én pl azért nem fogok menni anyósom 60. Születésnapjára, mert ki nem állhatom őt. Nincs kedvem ahhoz hogy ott mutogassa magát, stb.
Amúgy egy napon van a születésnapja az én névnapommal, és mindig mondja így a vendég körnek hogy ez mindig az ő napja volt, de mivel én a családba léptem így muszály neki osztozni.
Hát kösz. Én ebből nem kérek. Elég a férjem oda. Amúgy is előtte való héttel lesz egy műtétem. Lábadozás alatt meg pláne nem fogok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!