Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülinapi éttermi vacsit...

Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?

Figyelt kérdés

Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?

N

2023. febr. 2. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim válasza:
72%
Te egyértelműen nem akarsz elmenni és program nélkül sem akartál, pont azért szervezkedtél 3 héttel előtte, h el tudd mondani, h jaj hát neked halaszthatatlan dolgod van pooont akkor. Nagyon átlátszó vagy, az írásod is tükrözi, hogy nem szívleled őket. Vártál és vártál, azért, hogy őket hibáztathasd, hogy jaj, micsoda hirtelen történés, nem is számítottam rá, hogy lesz ilyen, hiszen nem jelentették be már hónapokkal előtte... Nagyon gyerek vagy te még, tuti valamilyen nevetséges, barinős programod van. Inkább valld be, hogy nem akarsz, mert nem érdekel, ennyi. Mert arra nincs eszed, h őszinte legyél, inkább sunyi módon szervezkedsz és másoktól várod a segítséget, h mit hazudj még mellé. Neked a saját szüleid szervezzenek, ne másé, de ha egészségesen szocializálódtál, akkor sem 20, sem 30 évesen nem igényled, épp ellenkezőleg, inkább baráti társasággal töltenéd. Egy fiú főleg!
2023. febr. 4. 01:25
 42/70 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes, másik kérdésnél meg minek ünnepli egy felnőtt ember a szülinapját, nem gyerek már.
2023. febr. 4. 04:04
 43/70 anonim ***** válasza:
32%
24-es vagyok. Kérdező, sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a helyzet. Hát így teljesen érthető, hogy nem mondod vissza a már korábban szervezett programodat. Ezek szerint te anyósodék is olyanok, mint az enyémek, hogy szerintük állandóan készenlétben kéne állnom arra várva, mikor találnak ki valamit. Ne érezd magad egy percig sem rosszul emiatt. Majd megtanulják, hogy nem úgy ugrálsz, ahogy fütyülnek.
2023. febr. 4. 06:15
 44/70 anonim ***** válasza:
9%

41! Aztán miért nem?

Normális szül segít a gyerekének! Még a szülinap szervezésében is! Leginkább ha a család is részt vesz rajta! És itt nem kell lufira meg állatsimogatóra gondolni.

2023. febr. 4. 08:22
 45/70 A kérdező kommentje:

Köszi! #43 :D

Ja,ennyi erővel aki idősebb az is a haverokkal ünnepelne,mint amit ráfognak a 20-30 évesekre. Egy 30 as is akarhat szűk körűt. Ez a szervezze magának dolog meg ugyanaz, idősebb is megteheti ugyanezt.

2023. febr. 4. 19:36
 46/70 anonim ***** válasza:
76%

Ne magyarázkodj, mert csak egyre mélyebbre húzod magad az örvényben!

Külön "tetszik", ahogy előadod a talpig becsületest, aki nem szedné rá a barátait egy lemondott programmal! Hát persze, csak az apóssal ne kelljen kibírni 3 órát! Hát kislány, az életben vannak erkölcsi kötelességek is, amiket egy felnőtt el tud viselni ...

2023. febr. 4. 19:43
 47/70 anonim ***** válasza:
82%

"Ez a szervezze magának dolog meg ugyanaz, idősebb is megteheti ugyanezt."

Nem értem a problémád. Apos megszervezte

2023. febr. 4. 19:59
 48/70 anonim ***** válasza:
42%
" Hát persze, csak az apóssal ne kelljen kibírni 3 órát!" - ha nem kedveli miért is kéne vele bármennyi időt eltöltenie?
2023. febr. 4. 20:05
 49/70 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell, csak akkor vállalja nyíltan, és ne sunnyogjon, és ne akarja az ezzel együtt járó kellemetlenségeket megúszni. És ne állítsa be magát talpig becsületes áldozatnak, aki igazán ment volna, csak hát nem hívták meg idejében. Egyébként nem csodálom, ha az após nem ilyen jövendőbelit képzelt a fiának.
2023. febr. 4. 20:13
 50/70 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező.

Én pl azért nem fogok menni anyósom 60. Születésnapjára, mert ki nem állhatom őt. Nincs kedvem ahhoz hogy ott mutogassa magát, stb.

Amúgy egy napon van a születésnapja az én névnapommal, és mindig mondja így a vendég körnek hogy ez mindig az ő napja volt, de mivel én a családba léptem így muszály neki osztozni.

Hát kösz. Én ebből nem kérek. Elég a férjem oda. Amúgy is előtte való héttel lesz egy műtétem. Lábadozás alatt meg pláne nem fogok menni.

2023. febr. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!