Szülinapos igazodjon máshoz vagy fordítva szokás?
Azt tudni kell,hogy én a palacsintán kívül nem eszek édességet,se tortát.
Anyósêk megkérdezték,hogy mit szeretnék szülinapomra,hol ünnepeljünk.Én 2 dolgot is felsoroltam Az egyik Pesten lenne,de ők annyit mondtak rá,hogy az túl messze van nekik,ha nem probléma nézzek közelebbi helyszínt,direkt rákérdeztem,hogy tényleg mindegy mi lesz,hol lesz,válasz az volt mindenki részéről,hogy én döntök, én vagyok a szülinapos.
Kitaláltam,hogy el szeretnék menni sushizni,azt mondták,hogy ők még soha nem ettek,de ha ezt szeretném akkor szívesen( hozzá teszem az étlapon van csirkehús, rizsbe megtöltött libamáj, vegán zöldséges is) + van mocchi desszert,ez a többieknek jobban tetszett és elfogadták.
Tegnap a párom annyit mondott, hogy ez szentség volt tőlem,miért kényszerítek bele mást olyanba amit utálnak,miért nem lehet elmenni egy sima étterembe,és normális kaját enni,ami mindenkinek jó.
Annyi volt a válaszom,hogy először is soha nem is ettek ilyet,honnan a fenébe tudná az illető,hogy finom vagy nem.
A másik,hogy senki nincs belekenyszeritve semmibe,nem fogok senki fejére puskát tartani,hogy akkor is megeszed,azt fog választani ami neki tetszik, van több féle fajta ízű, választanak olyat ami nekik szimpátikus.
A harmadik,hogy mivel elfogadták a meghívást és rábólintottak,ebből az jön le,hogy oké a dolog,ahogy a pesti helyszínnél is tudtak szólni,hogy nem jó,akkor gondolom a sushisnál is szóltak volna...
A másik,hogy tudtommal nem a szülinapos igazodik mindenkihez hanem fordítva.
Hozzáteszem senkinek semmi betegsége nincs.
Tényleg én vagyok a hülye,vagy a párom nem érti.?
Ez hogyan illik,hogyan szokás
A szülinaposnak kell igazodni mindenkihez, vagy egyszer kibírja a vendég a szülinapos kedvéért,hozzá teszem többet nem kérném a sushit.
Mivel az etles sok mast is tartalmaz igy lesz valasztek es azt esznek amit akarnak. A kerdezoeg szusizik 😂
A tobbiek meg majd rantothuaoznak
Igen semmilyen sütit nem szeretek
Anyós meg állandóan mikor jöttök látogatóba,mit süssek
Csinál muffint,citrom szeletet,puncs szeletet, almás fahéjas cuccot.
Én minden alkalommal megtisztelem őt,hogy mivel egész nap készült,ezért mindegyikbol eszek egy harapást..
Szeretik a halat,nyáron minden hétvégén lementek a balatonra csak azért mert halat akarnak enni
Sushit még senki nem ette
Mindenki minden evő
Megkêrdeztêk minek örülnék
Elmondtam
Elfogadták
Csak a párom veszekedik ezen amikor mindenkinek jo
Képzeld anyós mindig cukrászdába visz minket és én szó nélkül elfogadom
Mert én megtisztelem annyira a másikat,hogy ez az ő napja és ő kívánsága,és ha ő így akarja akkor én egyedül egy szem emberként a vendégek között milyen jogon szolalok fel a szülinapjan ami róla szól,hogy nekem ez nem tetszik
Egy évben egyszer van szülinap
Szerintem ki lehet bírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!