Bölcsiben szokás, hogy szülinapos tortát visz? Vagy valami mást?
Azért, mert a szülő nem szokott adni neki. Azért.
Hát hadd döntse már el a szülő, hogy ő mit szokott adni neki.
Én nem etetem krémes-habos-babos cukrászdai mű-tortával a gyerekemet.
Márpedig saját sütésűt nem vihetsz, csak cukrászdait és a blokkot is ott kell hagynod, ha valaki megbetegedne tőle.
Hát ezért.
Nehogy már egy 1,5 évesnek kötelező legyen mű-krémeket adni... agyam eldobom...
Szia!
Nálunk gyümölcskenyeret visznek a szülők,abba bele lehet szúrni a gyertyákat.Mindenképpen olyan sütit lehet bevinni,amin van dátum.
De elég a rágcsa(ropi,édes keksz) is gyümölcslével.
OFF: Aki felháborodott, hogy a gyereknek ilyet lehetne adni, láttál már bölcsődei étlapot?
Hát tudod, a májkrémes kenyértől a kakaós csigáig mindenféléket adnak a gyerekeknek.
Szerintem, ha már bölcsis a gyerek, nem tudod kontrollálni, hogy mit kap enni, hisz ott adják neki.
Ja, és IVÓLEVET adnak a gyerekeknek MINDEN NAP nálunk.
Engem nem zavar, mondjuk sosem voltam szigorú étkezésileg, azt eszi a gyerek, amit mi.
Bocs az offért, kérdező!
Szerintem is a gondozónőket kérdezd meg, mert minden bölcsiben más a szokás.
Tortát szokás vinni. (A múltkor egy nagy csokitortát hoztak egy kislánynak.)
De miért is ne ehetne tortát egy 2-3 év közti gyerek, vagy akár egy 1,5 éves is?! Tényleg, láttatok már bölcsődei étlapot???
Igen, láttam egy párszor. A 2 év alatti gyerek minden nap főzeléket+gyümölcsöt kap. Azt eszi az én gyerekem is, most épp kettő, előtte egy. Szóval már 3-4 éve látom az étlapot...
Miért kéne másfél éves gyereknek tömény vajkrémet ennie???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!