Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsiben szokás, hogy szülina...

Bölcsiben szokás, hogy szülinapos tortát visz? Vagy valami mást?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 07:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Hát lehet, de tortát nem vinnék, nem mindenki ad ilyet a 3 év alatti gyerekének. Inkább gyümölcs.
2011. jan. 10. 08:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Minden bölcsiben más a szokás, inkább az ottani dadusokat kéne megkérdezned.
2011. jan. 10. 08:04
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Miért ne hetene tortát a gyerek? Inkább az vele a gond,hogy a gyerekek összemaszatolják vele magukat,és elég nehéz elosztani, a gyerekek között. Általában aprósüti,amit szívesen vesznek a gondozók.
2011. jan. 10. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Azért, mert a szülő nem szokott adni neki. Azért.

Hát hadd döntse már el a szülő, hogy ő mit szokott adni neki.

Én nem etetem krémes-habos-babos cukrászdai mű-tortával a gyerekemet.

Márpedig saját sütésűt nem vihetsz, csak cukrászdait és a blokkot is ott kell hagynod, ha valaki megbetegedne tőle.

Hát ezért.

Nehogy már egy 1,5 évesnek kötelező legyen mű-krémeket adni... agyam eldobom...

2011. jan. 10. 08:22
 5/11 anonim ***** válasza:
A kisfiam bolcsodejebe szokas de inkabb sok apro sutemenyt amit jobban el lehet osztani ahogy elottem mar irta valaki. Nallunk fel is diszitik minden gyerkoc szulinapjan a termet lufikkal, es sajat kezuleg keszitett diszekkel eppen annak akinek szulinapja van. Fenykepek is keszulnek amik bekerulnek a mappajaba amit majd ajandekba ideadnak ha tavozik a bolcsibol. Ugyhogy nallunk szokas, de inkabb kerdezz ra. Lehet minden bolcsi mas.
2011. jan. 10. 08:23
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Nálunk gyümölcskenyeret visznek a szülők,abba bele lehet szúrni a gyertyákat.Mindenképpen olyan sütit lehet bevinni,amin van dátum.

De elég a rágcsa(ropi,édes keksz) is gyümölcslével.

2011. jan. 10. 08:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 10. 08:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Aki felháborodott, hogy a gyereknek ilyet lehetne adni, láttál már bölcsődei étlapot?

Hát tudod, a májkrémes kenyértől a kakaós csigáig mindenféléket adnak a gyerekeknek.

Szerintem, ha már bölcsis a gyerek, nem tudod kontrollálni, hogy mit kap enni, hisz ott adják neki.

Ja, és IVÓLEVET adnak a gyerekeknek MINDEN NAP nálunk.

Engem nem zavar, mondjuk sosem voltam szigorú étkezésileg, azt eszi a gyerek, amit mi.

Bocs az offért, kérdező!

Szerintem is a gondozónőket kérdezd meg, mert minden bölcsiben más a szokás.

2011. jan. 10. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Tortát szokás vinni. (A múltkor egy nagy csokitortát hoztak egy kislánynak.)

De miért is ne ehetne tortát egy 2-3 év közti gyerek, vagy akár egy 1,5 éves is?! Tényleg, láttatok már bölcsődei étlapot???

2011. jan. 10. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
8%

Igen, láttam egy párszor. A 2 év alatti gyerek minden nap főzeléket+gyümölcsöt kap. Azt eszi az én gyerekem is, most épp kettő, előtte egy. Szóval már 3-4 éve látom az étlapot...

Miért kéne másfél éves gyereknek tömény vajkrémet ennie???

2011. jan. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!