Ma szóltak az oviban, hogy mivel várandós vagyok legyek kedves ebéd után hazavinni az 5éves kislányomat, ez máshol is szokás?
a délbeni hazahozatalnak semmi köze a férőhelyhez max ahhoz h délután könnyebb legyen az óvónőknek :-/
gondolom nincs délelőttös és délutáni csoport :-))))
nem KELL hazahoznod délben a gyereket erre nem kötelezhetnek max megkérdezhetik h nem e akarod
ha neked úgy jobb simán maradhat 5ig is
és igen sok helyen megteszik azt h "kötelezőnek" állítják be ezt ha várandós vagy vagy ha otthon vagy a kicsivel
pedig ez pofátlanság
simán mond meg h nem és majd a párod jön érte fél 4 re
ja és ha akaratoskodnak akkor nyugodtan mond h nincs is jogszabály rá amivel erre kötelezhetnek
Ez tök gáz, reméltem, hogy nincs ilyen nálunk, és nincs is. Szép kis napunk lenne, ha megszületik a pici télen, mire összekészülünk, elmegyünk, hazafelé akkor már bolt, haza, van egy órám, hogy mindent megcsináljak, ebéd, pici ellátása, rendrakás stb, aztán már készülhetünk is visszamenni a nagyobbért. Na ne már!
Ráadásul gondolom eszközöket ugyanannyit kértek be, kajára ugyanannyit számolnak fel, pedig ilyenkor uzsit nem kap. Nem tudom az ovónéniknek miért fáj még két és fél óra, aminek a nagy részét úgyis átaludnák. Más gyereket sem tudnak felvenni arra az időre.
Szerencsére nálunk nincs ilyen, de nem is hoznám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!