Ma szóltak az oviban, hogy mivel várandós vagyok legyek kedves ebéd után hazavinni az 5éves kislányomat, ez máshol is szokás?
Most beszéltem az óvodavezetővel,azt mondta,hogy szó sincs arról,hogy ez kötelező lenne,mondjam nyugodtan holnap az óvónéniknek,hogy én milyen formában szeretném.
Én pedig úgy vettem észre,hogy nagyon egyértelműen mondták,hogy nem létezik más megoldás csak az ő általuk felkínált,kíváncsi vagyok mi lesz holnap.
na hát ez az amit én nem fogok elfogadni..A kislányom novemberben kezdi az ovit,decemberben érkezik a kistesó..Ők is gondolhatják hogy hiába vagy itthon,valamikor neked is pihenned kell és a dolgodat is meg kell csinálnod...
Ha már tisztességesen kifizeti az ember azt a nem kevés pénzt az óvodára,akkor már had legyen a gyerek addig ameddig a szülő akarja...Őket meg azért fizetik hogy vigyázzanak rájuk amíg ott vannak...
Én a helyedben nem hoznám haza.....
26hkm..2,5 éves kislány anyukája..
Nálunk vol ilyenről szó, mégpedig ezért: régen is így volt, akkor KELLETT hazahozni a nagyot (ezt mesélték), ha volt otthon pici, vagy nem dolgoztál, mert így ebéd után nem 5, hanem csak 2 csoport volt az oviban, és kevesebb alkalmazott kellett.
Ezt mesélték májusban az óvónők, mikor a városban szó volt létszámleépítésről.
De ha most ezt kérnék, biztos kiakadnék. A kicsi van, hogy 8ig alszik, 2 hónapos, előbb nem kelteném fel. Utána szopizik vagy egy órát, tehát 9 után tudunk elindulni, vagy később. És akkor mire hazaérek, mondjuk télen, levetkőzünk, és már menjek is vissza??? Na neeeee
Én vagyok az akinek nyomatékosan mondták hogy hozzam haza a nagyot. Minden délben úgy mentünk a nagyért, hogy a kicsi üvöltött. Egyszerűen nem tudta megszokni, hogy reggel is ébresztem, délbe nem engedem aludni...Mindig mondtam, hogy nem jó ez így, én is hulla fáradt voltam, pláne télen. De valahányszor mondtam jó lenne ha aludna itt, azt mondták nem tudnak 30 főt elszállásolni délre.
De állj ki magadért, mert tanúsíthatom iszonyat nehéz lesz ha reggel viszed délbe hozod, és mondjuk még főznöd is kell. Én fogytam 8 kilot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!