Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülinapos igazodjon máshoz...

Szülinapos igazodjon máshoz vagy fordítva szokás?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell,hogy én a palacsintán kívül nem eszek édességet,se tortát.

Anyósêk megkérdezték,hogy mit szeretnék szülinapomra,hol ünnepeljünk.Én 2 dolgot is felsoroltam Az egyik Pesten lenne,de ők annyit mondtak rá,hogy az túl messze van nekik,ha nem probléma nézzek közelebbi helyszínt,direkt rákérdeztem,hogy tényleg mindegy mi lesz,hol lesz,válasz az volt mindenki részéről,hogy én döntök, én vagyok a szülinapos.

Kitaláltam,hogy el szeretnék menni sushizni,azt mondták,hogy ők még soha nem ettek,de ha ezt szeretném akkor szívesen( hozzá teszem az étlapon van csirkehús, rizsbe megtöltött libamáj, vegán zöldséges is) + van mocchi desszert,ez a többieknek jobban tetszett és elfogadták.

Tegnap a párom annyit mondott, hogy ez szentség volt tőlem,miért kényszerítek bele mást olyanba amit utálnak,miért nem lehet elmenni egy sima étterembe,és normális kaját enni,ami mindenkinek jó.

Annyi volt a válaszom,hogy először is soha nem is ettek ilyet,honnan a fenébe tudná az illető,hogy finom vagy nem.

A másik,hogy senki nincs belekenyszeritve semmibe,nem fogok senki fejére puskát tartani,hogy akkor is megeszed,azt fog választani ami neki tetszik, van több féle fajta ízű, választanak olyat ami nekik szimpátikus.

A harmadik,hogy mivel elfogadták a meghívást és rábólintottak,ebből az jön le,hogy oké a dolog,ahogy a pesti helyszínnél is tudtak szólni,hogy nem jó,akkor gondolom a sushisnál is szóltak volna...

A másik,hogy tudtommal nem a szülinapos igazodik mindenkihez hanem fordítva.

Hozzáteszem senkinek semmi betegsége nincs.

Tényleg én vagyok a hülye,vagy a párom nem érti.?

Ez hogyan illik,hogyan szokás

A szülinaposnak kell igazodni mindenkihez, vagy egyszer kibírja a vendég a szülinapos kedvéért,hozzá teszem többet nem kérném a sushit.

#Szülinapos
2021. nov. 7. 05:16
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a párod a bunkó. Ez a te napod. Neked kellene jól érezned magad, ünnepelned.

Ha nem vagy édes szájú, akkor nehogy már cukrászdába ünnepeld mert anyós szeret sütizni...

Én a helyedben elmennék barátokkal sushizni vagy akármi ami tetszik (ha már a párod se rajong az ötletért), és kész. Érezd jól magad!

2021. nov. 7. 07:56
 12/53 anonim ***** válasza:
64%
Tehát 16 éves vagy ?
2021. nov. 7. 08:01
 13/53 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem túl van ez az egész ügy bonyolítva. A te részedről is. A párod biztos azért mondja a magáét mert a szülei neki mondogatják. Én sem értem miért nem lehet elmenni egy átlag étterembe. Ahol mindenki azt eszik amit akar. Kicsit hisztérika vagy. Nálunk megpróbálunk mindenkit figyelembe venni. A kaján soha nincs vita, mert tudjuk mit szeretnek a családtagok és ezt mindenki figyelembe veszi. Az időpontokkal több baj van.
2021. nov. 7. 08:03
 14/53 anonim ***** válasza:
86%
Az meg elfogadhatatlan a részemről hogy valaki miatt beleharapjak egy szelet süteménybe amit nem is szeretek. Ez butaság és pazarlás. Ne tedd, akkor most nem lenne benned tüske, bezzeg én
2021. nov. 7. 08:06
 15/53 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk akkor anyós növeszthetne gerincet és megmondhatná szemtől szembe hogy neki ez nem tetszik. Nem a háta mögött kéne a fiát uszítania a csajra. Ez nem szép dolog. A lánynak azt mondta hogy neki is megfelel a sushi ötlet.

Nem is kötelező együtt ünnepelni, ha nem tetszik nekik azt is mondhatnák hogy "ünnepelj együtt a barátnőddel kisfiam, menjetek kettesben."

Ez lenne a legnormálisabb, nem kellene ráakaszkodni a fiatal párra.

2021. nov. 7. 08:08
 16/53 anonim ***** válasza:
77%

"Mondjuk akkor anyós növeszthetne gerincet és megmondhatná szemtől szembe hogy neki ez nem tetszik. "

Pont mint a kérdező, aki nem szereti a sütit de mindig eszik belőle, ahelyett hoyg szólna? Valoban

2021. nov. 7. 08:17
 17/53 anonim ***** válasza:
80%
Nem biztos hogy uszítja a fiát. Ismeri a szüleit és tudja hogy ez nem jön be nekik, és elég egy anyától egy pillantás amiből a gyerek tudja. Nem kell anyumnak mondania, az ember nem hülye látja hogy nem tetszik.
2021. nov. 7. 08:23
 18/53 A kérdező kommentje:

Én azért nem szólok egy szót sem mert én minek rotsam el más napját,más örömet,azért mert nem vagyok édesszájú

Választok olyat amit tudom,hogy még megtudom enni.

2021. nov. 7. 08:37
 19/53 anonim ***** válasza:
66%
Nekem esélyes, hogy egy 16 éves kislány vagy, aki épp az eszét játssza " Én 2 dolgot is felsoroltam Az egyik Pesten lenne,de ők annyit mondtak rá,hogy az túl messze van nekik..." és szushit is csak azért eszik, mert menő, nem azért, mert szereti.
2021. nov. 7. 08:40
 20/53 anonim ***** válasza:
86%

Legközelebb legyél okosabb és mond, hogy nem sütit, hanem élményt kérsz. Mondjuk egy kirándulás vagy mozi. Vagy mond azt, hogy nálatok nem szokás a tortázás, elég egy közös ebéd ês húsleves.

Sushizni meg azzal menj el, akiről tudod, hogy vagy szereti vagy nyitott ezekre. Párod vagy a barátaid.

2021. nov. 7. 08:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!