Szülinapozás étteremben, a szülők költségére, mi a szokás ilyenkor?
Kisgyerek szülinapjára vagyunk hivatalosak, a vacsorát a szülők állják az étteremben, így szól a meghívás.
Gondolom, illene akkor kicsit nagyobb ajándékot venni? De mégis mennyiért? Vagy vegyünk kisajándékot és van itt is valami boríték szokás??
Ki neked a kisgyerek és a szülei?
Nem mindegy boríték szempontjából, hogy mekkora gyerekről van szó. Kisgyereknek nem szoktak adni pénzt, ő nem érti még, nem értékeli.
Én kortól nemtől függetlenül 5000,-ig vagyok hajlandó ajándékot venni.
Nem azért mert nem szeretek ajándékozni, hanem mert fölösleges sokat költeni. Ha megtehetitek akkor miért ne. De én eddig mindig könyvet ahhoz kísérő játékot vagy valamilyen eszközt (festék, gyurma, akármi) vettem, amit biztosan használ a gyerek. Ez a kombináció legtöbb esetben bőven benne van az összegben. És mindig örültek neki.
De ez az egész függ a gyerektől, el van-e kényeztetve, a szülőktől (pl tabletet adnak ajándékba a gyereküknek 2 éves szülinapra?), a ti kapcsolatotoktól, az érdeklődési körtől, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!