Kutyakaja szülinapomra?
25N vagyok
Van egy kiskutyánk 2 hónapos
Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...
Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba
Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen
Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?
Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot
Tipikusan vihat a biliben kérdés!
Anyósék tudják, hogy új kiskutyátok van, feltételezi, hogy örömet szerez, ha hoz rendes kaját neki.
Gondolom, úgy érezte, ha szereted a kutyust, akor örülni fogsz neki.
Meg a kérdésed alapján bármit vett volna, találnál valami okot, hogy hözönghess rajta
Anyósnak meg csak akkor lenne jogos macskakaját vinni, ha új cicája lenne, vagy valami extra különleges valamit viszel. Meg egyébként is nem lenne semmi egy´´eni ötlet benne, csak anyóst másolnád.
hm.. Anyósnak vegyél szájkosarat szülinapra.
25 kgos kutyáknak jó
Nem egy 2 hónaposnak
Nem várok el ajándékot, de valami apróságot mindig kapok, ennek is örülnek mert ha nem is jó a szándék a fontos, hogy 2 hos kiskutyáert biztos oda meg vissza vagy és így gondolta ennek is örülni fogsz.
Inkább ez amiből lejön hogy figyel rad mit szeretsz (a kiskutyát) mint egy ezredik porfogo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!