Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kutyakaja szülinapomra?

Kutyakaja szülinapomra?

Figyelt kérdés

25N vagyok

Van egy kiskutyánk 2 hónapos

Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...

Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba

Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen

Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?

Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot

2020. ápr. 23. 15:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
59%
Én örülnék neki.Nekem fontos a kutyám,és örülök ha vesznek neki bármit,akár szomszéd.Születésnapomra nem várok el ajándékot senkitől.
2020. ápr. 23. 16:20
 12/44 anonim ***** válasza:
69%
Tulajdonképpen ezzel az erővel áthozhatta volna az előző heti ételmaradékukat is, hogy jó étvágyat hozzá, gyerekek.
2020. ápr. 23. 16:24
 13/44 anonim ***** válasza:
79%
Vannak, akik nem bírnak ráérezni, hogy ne bántsák meg a másikat szülinapján. Ismertem egy embert, aki a saját gyerekeinek az elhasznált dolgait adta szülinapjukra mindig. Felnőtt, családos, jól szituált gyerekeinek. Ő maga sem volt szegény. Pl. a 6 éves tévét, mikor magának vett újat, vagy az elrongyolódott irodaszéket, amikor szintén újat vásárolt saját magának.
2020. ápr. 23. 16:41
 14/44 anonim ***** válasza:
41%

En is siman vennek kutyakajat rokonnak, ha uj az allata, de akkor is ha regi. Ez nagy anyagi segitseg tud lenni. Legalabbis mifelenk.

Amugy nem ertelek mi ezzel a gond. 25 evesen veszel/kapsz kiskutyat es anyosod, szulinapodra ad egy zsak kutyakajat. Ha rossz tipust vett, akkor kerdezd meg megvan e a blokkja es mond de hat meg csak junior tapot eszik. Ha nincs meg nezd meg a szavatossagat. Szerintem elall egy jo ideig. A kutyusod mekkora lesz? Igazabol 25 kilos kutyanak valo tapot 15 kilos kutya is meg tud enni ha mar felnott es szet tudja ragni. De ha nem akkor add el vagy ajandekozd tovabb a tapot. Anyosodnak meg mondd meg, hogy igen valoban vicces ajandek volt de jovore egyeztessen veled ha megint kutyatapban gondolkozik:-).

Nalunk a felnotteknel nincs ajandekozas. Esetleg egyutt tortazik a cslad vagy egy tabla csokit adunk egymasnak. Szoval ha az en menyem lennel kaptal.volna egy kiskutyanak valo kutyakonzervet (vagy 4 dobozzal) es egy bonbont. Remelve hogy orulsz, hogy az uj csladtagodra is gondoltam.

De tudom masoo vagyunk. Anyosod nem akart megbantani. Ha gyereked szuletett volna akkor is lehetolyan ajandekot hoz hogy pl egy nagy csomag pelenka (ami bizony ro.adt draga) es melle egy szal narcisz neked. Akkor is megsertodnel? Nem si.erem anyosod, de praktikus nonek tunik az ajandek alapjan csak hat benezte a kutyatap tipusat:-/.

2020. ápr. 23. 16:43
 15/44 anonim ***** válasza:
55%
Ekkora bunkó Mamát. Az igen
2020. ápr. 23. 16:46
 16/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem is a kolyokkutyanak valo tapot vett neki, ennyi erovel macskakajat is hozhatott volna... ez nem kedves, hanem teljesen felesleges es inkabb banto, teljesen lexarom a masikat ajandek volt. En nem vagyok ellene a hasznos ajandekoknak, de akkor legalabb megkerdezhette volna, hogy van-e valamire szukseguk, vagy ha mindenkepp a kutyinak akar valamit, legalabb megtudakolhatta volna a parodtol hogy mit kap az allat. Ezzel az erovel ha gyerekuk lesz, majd visz a gyereknek valami random tapszert az anyuka szulinapjara, mondvan ugyis orul neki?? :D eleg erdekes hozzaallasuk van egyeseknek. Gondolom a kerdezok normalis dolgokat probalnak venni nekik. Vegyel neki legkozelebb te is hasonlo jellegu ajandekot, majd meglatjuk mit szol a mama.
2020. ápr. 23. 16:54
 17/44 A kérdező kommentje:

Ahogy elnézem elég vegyes felvágott a komment szekció

Én meg mindig úgy vagyok a dologgal hogy szülinap az az én szülinapom

Nem kutya nem macska kaja illik ajándékba

2020. ápr. 23. 17:06
 18/44 A kérdező kommentje:
Szándék aranyos hogy a kutyára gondolt na de kérem a szülinapomra nekem...
2020. ápr. 23. 17:07
 19/44 anonim ***** válasza:
81%
Igen igazabol mindenki a maganvelemenyet tudja leirni. Attol, hogy valaki a lyukas zokninak is orul, neked nyugodtan eshet ez rosszul. A csaladodnak kell(ene) ismernie annyira, hogy minek orulnel.
2020. ápr. 23. 17:09
 20/44 A kérdező kommentje:

Azért ennyire ismernek már 2 éve

Tulipán

Linzer isler sacher torta

2020. ápr. 23. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!