Kutyakaja szülinapomra?
25N vagyok
Van egy kiskutyánk 2 hónapos
Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...
Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba
Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen
Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?
Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot
Én senkit nem pontoztam le
Hát igen igazgatok van
Később meg a gyereknel fogja ezt eljátszani
Ugyan macskáim vannak, de mindig hihetetlenül örülök, hogy ha valaki esetleg hoz nekik valamit.
Ellenben ez a Te születésnapod. Bármikor máskor odaadhatta volna a kutyakaját az anyós. Most egy virág/süti lett volna illő; viszont ez így, ebben a formában tiszteletlenség volt, nemtörődömség, amit próbált humorosnak tűnő pácba forgatni. Ordít, hogy abszolút nem arra gondolt, hogy Neked okozzon örömet, ez ilyen utolsó pillanatos "ajándék" volt.
Akár így is alakulhatott volna:
"Katinka (a Kérdezőre utalva), boldog születésnapot, fogadd szeretettel ezt a virágot és sütit, neked csináltam. Ja, és hoztam Buksinak is pár finom falatot." Mennyivel másképp hangzik, ugye...
Azt én is megjegyezném, hogy ha fordítva lett volna feltéve a kérdés, akkor a kommentelők elküldték volna anyóst a búsba, azt ráadásul hozzá sem téve, hogy most bezzeg nincs az a lenéző hőbörgés a válaszadók részéről, hogy a kutya az nem gyerek, hogy ugyanúgy legyen kezelve.. :) Most örüljön a Kérdező, mert a "gyerekének" hozott az anyós ajándékot. Nevetséges.
Kérdező, nekem is rosszul esett volna. Sajnálom, hogy így alakult, de fel a fejjel.
Személy szerint én örülnék bármilyen kutyával kapcsolatos holminak főleg, hogy pici még és csomó cucc kell nekik. Nálam eleve a szülinap nem az ajándékról szól ka kapok jó de ha nem úgyis jó. Hasznos dolognak meg én jobban örülök mint pl torta stb mert nálam az rohadna mert nem enném meg nem vagyok nagy édességes.
De nem vagyunk egyformák és ezzel semmi gond. Én a magam részéről ilyen dolgokon nem szoktam fenn akadni. Nálunk pl a karácsonyi ajándék egybe van kötve a szülinapival a tesómmal pl csak 1 dolgot adunk ha az nagyobb pl élmény koncert stb. Tudjuk, hogy a másik menne akkor azt kapja egybe kötve a 2ünnepre apukámtól is kaptam már így koncert gyejet pedig a szülinapom májusba van közel sem Karácsony táján.
Vissza térve ha most fogadtam volna örökbe kiskutyát/cicát és ha egy nagy adag tápot kaptam volna megköszöntem volna szépen.
Hát én már ott helyben, az ajándék átadásakor megmondtam volna őszintén, hogy esik ez nekem. Kicsit fentebb írták, hogy tipikus lesz*rom ajándék, és tényleg. Annyira nem veszi a fáradtságot, hogy vegyen egy nyamvadt bögrét vagy képkeretet, csak addig terjed az érdeklődése, hogy ránézzen a boltban a kutyatápra, hogy az jó lesz a kis menyemnek szülinapra? Anyám...
Egy 25 éves nőnek, aki együtt él a párjával, nem jobb ajándék egy jó serpenyő vagy lábas? Vagy egy kisebb konyhai gép? Vagy egy szakácskönyv? De a kutyakajánál még a tusfürdőszett is hasznosabb, mert azt legalább el lehet használni.
Én kaptam már macskakaját ajándékba, ráadásul olyat, amit a macskám nem is volt hajlandó megenni. Egyrészt megköszöntem, mert felnőtt ember le tudja értelmesen reagálni azt, ha olyan ajándékot kap, aminek nem igazán örül, nem vagy már 3 éves kisgyerek, hogy hisztizz azon, hogy nem találták ki a gondolataidat.
Másrészt a macska kaját odaadtam másnak, akinek a cicája nem ennyire finnyás, mint az enyém.
(Plusz egy, a leírás alapján szerintem az anyós azt hitte, tényleg fogsz örülni és jót akart. Nem kell szándékosan démonként kezelni, amiért nem tudta minek örülnél igazán.)
Hozzá teszem anyósnak is van kutyája egy kisméretű yorki 9 éves
Tudja nagyon jól szerintem ő is hogy egy 2 hónaposnak nem felnőtt méretű táp való....
Köszönöm a válaszokat
Az ajándékot a legközelebbi kutyamenhelynek ajándékozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!