Kabátot kaptam a tesómtól szülinapomra, de a fazonja nem tetszik. Hordjam vagy sem? Többi lent.
Most volt a szülinapom, 16 éves lány vagyok, és a nővéremtől kaptam egy fekete, combközépig érő, vastag, szőrmés, öves pufi télikabátot. Kb ugyanilyen mint ez: [link]
Állítólag anyuval együtt találták ki a dolgot, mert anyum szerint nem öltözök fel rendesen a hidegben, és a mostani kabim amit én vettem mínusz fokokban már nem elég. Kép: [link]
Nem szeretem az ilyen jellegű kabátokat, kicsit olyan micheline babás hatást kelt, és annyira szerintem nem is divatos. Viszont a testvéremet sem akarom megsérteni. Szerintetek hordjam vagy sem?
Nekem az első képen lévő kabát sokkal jobban tetszik, pedig szeretem a divatot, öltözködést, ruhákat, és túl sokkal azért nem vagyok nálad idősebb. :D
16 évesen is hosszabb, vastagabb kabátokat hordtam, ehhez hasonlót is, de engem, ahogy te is írtad most a kommentedben, konkrétan ilyen kis semmi kabátban ki sem engedett volna anyukám a házból, és teljesen megértem, mert ma már én sem mennék ki nagyobb kabát nélkül, mert szétfagynék.
Szerintem szép kabát, bár jobb lett volna, ha a sajátodat linkeled, de ha tényleg ilyen, akkor nyugodtan hordd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!