14. szülinapomra szeretnék piercinget. Nem divatból. Csak tetszik. De a szüleim . Nemtom mit csináljak?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy köldök piercinget a 14.dik szülinapomra.. ha a szüleimet megkérdezem tuti kiabálnának vagy vmi hasonló .. de .. poló alatt lehet hogy észre se vennék h van? ha nem szolok és valahogy megtudnák h van akkor biztos..kinyirnának vagy nemtom ...
hogy tudnám meggyőzni őket..?
mert nem szeretném a hátuk mögött megcsináltatni ..
2010. aug. 24. 11:52
1/14 anonim válasza:
Várj pár évet, kibírod.. én 21-évesen szúrattam, nem maradtam le semmiről.
2/14 anonim válasza:
Én nem csináltatnék a helyedben. 14 éves koromban de még 15ben is nagyon szerettem volna, de most 19 éves fejjel rájöttem, hogy nem is tetszik és nem tudom, hogy akkor hogy tudott annyira tetszeni. 100%-ig megbántam volna, ha anno megcsináltatom és örülök is neki, hogy anyuék akkor ellenezték. A barátomnak sem tetszik és ezért is jó, hogy nem csináltattam meg.
3/14 anonim válasza:
Hát azért veszélyes,mert nekem a volt osztálytársam is csináltatott kb 16 évesen és jó kozmetikus csinálta,de mégis begyulladt neki + majdnem kiszakadt a bőre mert nagyon kicsi bőrt szúrtak át.Évek múlva amikro befort akkor tudta csak megcsináltatni rendesen.Szóval ha netalán tán neked is baki lesz akkor inkább várj pár évet, hátha aaddigra megengedik.
4/14 anonim válasza:
Én nem csináltatnék a helyedben. 14 éves koromban de még 15ben is nagyon szerettem volna, de most 19 éves fejjel rájöttem, hogy nem is tetszik és nem tudom, hogy akkor hogy tudott annyira tetszeni. 100%-ig megbántam volna, ha anno megcsináltatom és örülök is neki, hogy anyuék akkor ellenezték. A barátomnak sem tetszik és ezért is jó, hogy nem csináltattam meg.
5/14 anonim válasza:
Szia. énis 14 leszek, és nekem is nagy álmom egy köldök piercing. de várok vele, mert még korai. majd ha 17-18 leszek =). szóval szerintem te se siesd el. meghát a szüleid biztos hogy pár év mulva engedékenyebbek lesznek, mint most.
6/14 anonim válasza:
Szerintem azért próbálj beszélni velük. Én például a piercinget meg fogom engedni a gyerekeimnek (már van kettő csak még ovisok, úgyhogy nem került szóba), mert azt ki lehet venni és nem marad úgy nyoma. Ezzel mondjuk lehet érvelni a szülők előtt. Ha már nem tetszik majd, akkor kiveszed és simán összeforr a helye, nem örökre szól mint egy tetoválás vagy egy fültágító.
7/14 anonim válasza:
csináltasd meg :D ugyis nyár vége, mindig lesz rajtad vmi pulcsi, nem látnak fürdöruhába vagy ilyeneke:D én is 14 évesen szurattam, most 15 vagyok de már van a nyelvembe , orromba, meg az ajkamba is:) sztem ebbe nincs semmi.:) csak nagyon gondozd mert iszonyat begyulladhat! puszi
10/14 anonim válasza:
Ha a szülei olyanok, miért ne? Kiveszi, beforr. Én a 13. szülinapomra kaptam anyumtól, eljött velem, kifizette, mert szerinte jól áll és én is szerettem volna.
Most vagyok 21 és még mindig megvan, nem bántam meg azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!