Hogyan mondjam meg anyámnak, hogy Piercinget szeretnék? (17F)
Anya, piercinget szeretnék! :D
Ha 17 vagy, nemsoká 18, akkor meg már nem kell szülői engedély! ;)
Anya beszélhetnénk?
Igaz hogy 17 vagyok,de nagyon szeretném,de nem akarom titokban meg csinálni mert tudom hogy meg bízol bennem meg minden,és bisztos hogy ellenezni is fogod de megértem,szóval arrol lenne szó hogy szeretnék egy pircinget,
nekem mindet utólag tudta meg és van amelyik még teccik is neki :D
17/L jahh és 15évesen csináltattam elsőt :D
én 14 éves lány vagyok és már van 2 PC-m ey helix meg egy tragus. én imádom:D csak simán bejelentettem hogy akarok egy helixet és simán belement. a tragus már neccesebb volt.. de gyűjtögettem érveket és azt is megengedte: DD
17 éves vagy! Mondd meg nekik, mutass képet róla hogy pontosan milyet szeretnél, mondd meg nekik hogy mennyire szeretnél egy ilyet és hogy nem nagy dolog, begyógyul ha kiveszed (egész hamar) és nem is hagy nyomot. Legfeljebb a fogaidat roncsolja (de ezt nekik nem kell tudniuk). ;)) Szerintem nem lesz gond.:)) Bátorság;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!