Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14. szülinapomra szeretnék...

14. szülinapomra szeretnék piercinget. Nem divatból. Csak tetszik. De a szüleim . Nemtom mit csináljak?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egy köldök piercinget a 14.dik szülinapomra.. ha a szüleimet megkérdezem tuti kiabálnának vagy vmi hasonló .. de .. poló alatt lehet hogy észre se vennék h van? ha nem szolok és valahogy megtudnák h van akkor biztos..kinyirnának vagy nemtom ...

hogy tudnám meggyőzni őket..?

mert nem szeretném a hátuk mögött megcsináltatni ..

2010. aug. 24. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14:18 szerintem te csunya vagy :S mert a hozzászolásodbol kiindulva nincsenek piercingeid.. ami szerintem ronda(N) nekem ez tetszik, neharagudj :)
2010. aug. 24. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem is várj:) én már 15 éves korom ota akarok most 16 vagyok és sztem jövö nyárvégén csinálok és akkor következő nyárra már 18 leszek és nem szolhatnak be:) azért nyár végén mert kül nyaraláson látják és apám kitépné:D

16l

2010. aug. 24. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
De még csak 14 éves vagy... Ne.
2010. aug. 24. 20:18
 14/14 anonim válasza:
Felesleges.Simán rájönnek,hiába rejtegeted!
2011. aug. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!