Kabátot kaptam a tesómtól szülinapomra, de a fazonja nem tetszik. Hordjam vagy sem? Többi lent.
Most volt a szülinapom, 16 éves lány vagyok, és a nővéremtől kaptam egy fekete, combközépig érő, vastag, szőrmés, öves pufi télikabátot. Kb ugyanilyen mint ez: [link]
Állítólag anyuval együtt találták ki a dolgot, mert anyum szerint nem öltözök fel rendesen a hidegben, és a mostani kabim amit én vettem mínusz fokokban már nem elég. Kép: [link]
Nem szeretem az ilyen jellegű kabátokat, kicsit olyan micheline babás hatást kelt, és annyira szerintem nem is divatos. Viszont a testvéremet sem akarom megsérteni. Szerintetek hordjam vagy sem?
34 vagyok, hasonlo kabátom (is) van. Van bőrdzekim is, van ez aszines (kek fekete feher) arany szinu. Teljesen válfozo melyiket veszem fel
Amit kaptál kabát tok jol nez ki.
Igaza van anyukádnak, meg a nővérednek. Ne 5 fokban divatolj.
Gondolj bele, hogy néznél ki jobban:
A kórházban tüdőgyulladással, pizsamában.
Vagy kinn az utcán az első kabátban.
Pont 16 éves voltam, mikor amúgyis kövérkés kislányként, nem voltam hajlandó felvenni kabátot, max szörmés pulcsit, mert a kabát nagyított.
1 hétig voltam kórházban tüdőgyulladással, utána elkaptam a kórházban egy baktériumos agyhártyagyulladást, és +2 hétig voltam karanténba, ahova még a szüleim se jöhettek be, csak napi 1 órára.
25 vagyok, ez az egész procedúra úgy legyengítette a szervezetemet, hogy azóta télen 3 nadrágban, hosszú térdig érő pufi kabátba kell járnom, mert nagyon könnyen felfázok, és nagyon lassan gyógyulok ki belőle.
Bírd ki ezt a 2 hónapot, elég időd lesz még divatolni, de a tél nem erről szól.
Nekem a fekete jobban tetszik, mint a sárga, meg előnyösebbnek is tűnik a hidegek miatt. Kis eltérésekkel, de kinézetre a feketéhez hasonló kabátom van, ami meleg, meg kényelmes, csinos is. Nekem a sárga nem nagyon jön be, meg ahogy látom rövidebb is sokkal. Azt tanácsolom, hogy hord egy pár hétig a feketét, aztán vedd vissza a sárgát :)
Amúgy én nem szeretem, ha ruhát kapok ajándékba, mert nagyon ritkán találják el az ízlésemet, de ez a kabát tetszene, ha kapnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!