A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?
1. Mivel a lánnyal nem volt semmi kapcsolatod, ezért nem tudom, miért vag felháborodva.
2. A bátyád miért lenne köteles beszámolni neked, ha összejön valakivel?
3. Egy 18 éves lányhoz egy 22 éves korban sokkal inkább illik, mint egy 18 éves.
4. A stílusod alapján nem csodálom, hogy a lánynak eszébe sem jut veled foglalkozni, mert borzasztó pri´mitívnek tünsz.
Nem akarlak elszomorítani de itt te vagy a hibás.
Mindenki egy ember és ne hidd azt, hogy 4 év olyan sok..
Anno én sem szerettem, ha a tesóm odajött játszani velünk, hiszen az-az én baráti köröm volt. Ott máshogy viselkedtem mint otthon és nem éreztem azt, hogy egy vitában ez ne jött volna fel...
Nincs azzal semmi probléma ha nem közösek a barátok. Otthon úgyis játszunk együtt rengeteget.
Oktatgatás meg természetes! Hiszed a te javadat akarja! Különben nem mondott volna semmit.
A nőkön meg összeveszni? Nem vagy te magadnál öcsi..
Egy nő sem ér annyit, mint a testvéred!
Főleg akkor nem ha neked semmi közöd nem volt hozzá.
Kit érdekel, hogy ki kinek tetszik? Aki először lép azé a lány és utána nincs civakodás vagy áskálódás. Ez alapszabály a tesók között. Sőt hiába tetszik mindkettőnek, a másik segít amennyiben szükséges hiszen túl tudsz lépni magadon a tesód érdekében!!!
Jah és mi az, hogy 22 meg 18 megrontás, meg nagy korkülönbség? :D :D :D
Neked még a játék való ha ezt komolyan gondolod és ennyire gyerekesen sértődsz meg...
Vegyél magadon erőt és ne mindig a másikban keresd a hibát! Hidd el van rajtad kívül is világ és ne gondold azt, hogy minden csak rólad szól és minden téged illet és csak a te érdekeidet kell nézni.
Jajj istenem, de szánalmas.... innen látszik, hogy meg egy dedós vagy, mert ilyen ostoboságokat irkálsz ide ki, ahelyett, hohy "férfi" módra cselekednél....
1. Ne ide irkálj, hanem harcolj a nőért.
2. Kullogj el, mint egy lúzer, es gyere ide a GYK-ra sajnáltatni magad.....
3. Hagyd a francba az egészet.
Ez a 3 opció van Neked.....
(Lehet lepontozni, mert nem lettél sajnálva)
Nem léptél és lecsapták a kezedről, ennyi. Vagyis ezt mág lecsapásnak sem lehet mondani, hiszen el sem kezdődött semmi.
Egyébként, arra nem gondoltál, hogy a lánynak eleve a bátyád jött be? Hiszen ha te tetszenél neki, akkor elutasitotta volna a bátyád közeledését. Úgy, mint ahogyan ez épp fordítva meg is történt.
Hal van még sok a tengerben, itt inkább a Te és a bátyád közötti kapcsolatra van kiéleződve a dolog szerintem. Valahogy ezt kéne megjavítanotok, átbeszélnetek, tudja egyáltalán, hogy neked ilyen rossz érzéseid vannak vele kapcsolatban? Erről kéne vele beszélned, nem a csajról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!