Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám direkt kezdett ki a...

A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés
Sosem volt jó a kapcsolatunk, nem hogy ő lett volna a védelmező nagytesó, inkàbb csak ártott pl elzavartak a haverjaival mikor én is játszani akartam velük. 4 év van köztünk, suliba sose jártunk együtt de ő jött értem mindig mert a szüleink sokat dolgoztak, de mindig csak oktatgatott mint valami tanár ezt igy csináld, ezt ugy. Később azért ahogy felnőttünk jobb lett, de most rájöttem hogy a bátyám nem váltpzott... Szóvalba lány velem egyidős(18), a szüleink jó barátok, sokat jártunk össze gyerekként, ők ketten vannak a nővérével. A szüleink még anno vicceltek is vele hogy bátyám elveszi az idősebbet én meg a fiatalabbat. Bátyám is és én is jártunk az anyjukhoz korrepre és így sokat láttam a lányt, már akkor mondogattam hogy nekem bejön meg szimpi a lány de a bátyám sose dicsérgette. Mivel a lánynak volt barátja ên nem léptem, de tavaly decemberbe szakítottak és utána nem sokkal talalkoztunk is de nem volt semmi mert elhozta a legjobb barátnőjét is. Érettségi miatt nem is próbalkoztam nagyon, erre kiderül hogy a bátyám április óta találkozgat vele, ráadasul nem is bátyámtól tudom hanem a lánytól... Kicsit se volt ciki elhivni randira amikor már bátyámmal randizik.. Mikor mondtam anyámnak hogy mekkora getinctelen féreg a bátyám erre bevédte hogy hagyjam őket békén, ők egymásnak valók. Ja persze egy 22 éves egy 18 évessel... Azóta még nem beszéltem bátyámmal hogy igy átb*szott engem. Azt hittem már kinőttük ezt a gyerekes sz*rságot. Szerintetek mit mondhaték neku azon kivul h b*ssza meg magat?

2017. júl. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem semmi közöd hozzá, hogy kivel jár a bátyád, hiszen a lány nem volt a barátnőd.
2017. júl. 19. 13:15
 2/66 anonim ***** válasza:
77%

1. Mivel a lánnyal nem volt semmi kapcsolatod, ezért nem tudom, miért vag felháborodva.

2. A bátyád miért lenne köteles beszámolni neked, ha összejön valakivel?

3. Egy 18 éves lányhoz egy 22 éves korban sokkal inkább illik, mint egy 18 éves.

4. A stílusod alapján nem csodálom, hogy a lánynak eszébe sem jut veled foglalkozni, mert borzasztó pri´mitívnek tünsz.

2017. júl. 19. 13:21
 3/66 anonim ***** válasza:
84%
Ezt úgy hívják, hogy szívás. Te nem léptél elöbb, mit vártál, hogy most mindenki békén hagyja, mert neked tetszik? Ez nem így működik. Egyébként ennyi korkülönbség még normális, sőt, valószínűleg a lány a bátyáddal vna egy szinten, mert a 18 éves fiúk még dedósak
2017. júl. 19. 13:24
 4/66 anonim ***** válasza:
89%
Ebben mégis mi a megrontás? 14 év a határ, amiről te beszélsz. Szerintem a világ nem te körülötted forog, hogy a bátyád csak miattad jött össze a csajjal. Pláne, hogy valószínűleg a csajnak is a bátyád tetszik, nem pedig te, mert akkor adott volna jeleket neked, kis tökkelütött.
2017. júl. 19. 13:30
 5/66 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Nem megrontás, 14 év a beleegyezési korhatár, (már ha a szexről van szó. Ha meg csak randizásról, akkor nem számít jogilag). Ha tényleg azért csinálta a tesód, hogy veled kiszúrjon, az gáz, de a leírtak alapján nem ez jön le nekem. Tetszett neked egy lány régóta, de nem léptél, közben ők meg összejöttek.
2017. júl. 19. 13:33
 6/66 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarlak elszomorítani de itt te vagy a hibás.

Mindenki egy ember és ne hidd azt, hogy 4 év olyan sok..

Anno én sem szerettem, ha a tesóm odajött játszani velünk, hiszen az-az én baráti köröm volt. Ott máshogy viselkedtem mint otthon és nem éreztem azt, hogy egy vitában ez ne jött volna fel...

Nincs azzal semmi probléma ha nem közösek a barátok. Otthon úgyis játszunk együtt rengeteget.

Oktatgatás meg természetes! Hiszed a te javadat akarja! Különben nem mondott volna semmit.

A nőkön meg összeveszni? Nem vagy te magadnál öcsi..

Egy nő sem ér annyit, mint a testvéred!

Főleg akkor nem ha neked semmi közöd nem volt hozzá.

Kit érdekel, hogy ki kinek tetszik? Aki először lép azé a lány és utána nincs civakodás vagy áskálódás. Ez alapszabály a tesók között. Sőt hiába tetszik mindkettőnek, a másik segít amennyiben szükséges hiszen túl tudsz lépni magadon a tesód érdekében!!!

Jah és mi az, hogy 22 meg 18 megrontás, meg nagy korkülönbség? :D :D :D

Neked még a játék való ha ezt komolyan gondolod és ennyire gyerekesen sértődsz meg...

Vegyél magadon erőt és ne mindig a másikban keresd a hibát! Hidd el van rajtad kívül is világ és ne gondold azt, hogy minden csak rólad szól és minden téged illet és csak a te érdekeidet kell nézni.

2017. júl. 19. 13:36
 7/66 anonim ***** válasza:
34%
Mindenkinek a 18 eves tetszik, a 18 evesnek, a 22 evesnek, a 32 evesnek, sot az 50 evesnek is, csak egy ido utan mar nem jut, igy kenytelen lo helyett a szamarral is beerni.
2017. júl. 19. 13:48
 8/66 anonim ***** válasza:
71%

Jajj istenem, de szánalmas.... innen látszik, hogy meg egy dedós vagy, mert ilyen ostoboságokat irkálsz ide ki, ahelyett, hohy "férfi" módra cselekednél....

1. Ne ide irkálj, hanem harcolj a nőért.

2. Kullogj el, mint egy lúzer, es gyere ide a GYK-ra sajnáltatni magad.....

3. Hagyd a francba az egészet.

Ez a 3 opció van Neked.....

(Lehet lepontozni, mert nem lettél sajnálva)

2017. júl. 19. 14:05
 9/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem léptél és lecsapták a kezedről, ennyi. Vagyis ezt mág lecsapásnak sem lehet mondani, hiszen el sem kezdődött semmi.

Egyébként, arra nem gondoltál, hogy a lánynak eleve a bátyád jött be? Hiszen ha te tetszenél neki, akkor elutasitotta volna a bátyád közeledését. Úgy, mint ahogyan ez épp fordítva meg is történt.

Hal van még sok a tengerben, itt inkább a Te és a bátyád közötti kapcsolatra van kiéleződve a dolog szerintem. Valahogy ezt kéne megjavítanotok, átbeszélnetek, tudja egyáltalán, hogy neked ilyen rossz érzéseid vannak vele kapcsolatban? Erről kéne vele beszélned, nem a csajról.

2017. júl. 19. 14:41
 10/66 anonim ***** válasza:
75%
Egyet sose felejts el: csajból sok van a világon, bátyádból, szüleidből csak egy. Aki ezt elfelejti, annak általában elég keservesen fogja az élet eszébe juttatni.
2017. júl. 19. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!