A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?
Figyelt kérdés
Sosem volt jó a kapcsolatunk, nem hogy ő lett volna a védelmező nagytesó, inkàbb csak ártott pl elzavartak a haverjaival mikor én is játszani akartam velük. 4 év van köztünk, suliba sose jártunk együtt de ő jött értem mindig mert a szüleink sokat dolgoztak, de mindig csak oktatgatott mint valami tanár ezt igy csináld, ezt ugy. Később azért ahogy felnőttünk jobb lett, de most rájöttem hogy a bátyám nem váltpzott... Szóvalba lány velem egyidős(18), a szüleink jó barátok, sokat jártunk össze gyerekként, ők ketten vannak a nővérével. A szüleink még anno vicceltek is vele hogy bátyám elveszi az idősebbet én meg a fiatalabbat. Bátyám is és én is jártunk az anyjukhoz korrepre és így sokat láttam a lányt, már akkor mondogattam hogy nekem bejön meg szimpi a lány de a bátyám sose dicsérgette. Mivel a lánynak volt barátja ên nem léptem, de tavaly decemberbe szakítottak és utána nem sokkal talalkoztunk is de nem volt semmi mert elhozta a legjobb barátnőjét is. Érettségi miatt nem is próbalkoztam nagyon, erre kiderül hogy a bátyám április óta találkozgat vele, ráadasul nem is bátyámtól tudom hanem a lánytól... Kicsit se volt ciki elhivni randira amikor már bátyámmal randizik.. Mikor mondtam anyámnak hogy mekkora getinctelen féreg a bátyám erre bevédte hogy hagyjam őket békén, ők egymásnak valók. Ja persze egy 22 éves egy 18 évessel... Azóta még nem beszéltem bátyámmal hogy igy átb*szott engem. Azt hittem már kinőttük ezt a gyerekes sz*rságot. Szerintetek mit mondhaték neku azon kivul h b*ssza meg magat?2017. júl. 19. 13:11
11/66 anonim válasza:
Kérdező, üdv a világban, amit Orbán Viktor is említett az izraeli elnök előtt, hogy mindenkinek-mindenért meg kell harcolnia. Sajnos Magyarországon ez még fokozottabb, mást sem csinál a felnőtt lakosság, csak egymást nyírja.
Harc a pénzért, a karrierét, a nőkért, stb...
A valódi értékek (mint a tiszta szerelem), elvesztek ebben a világban.
12/66 anonim válasza:
Szerintem ne kattogj ezen, nem te vagy a hibás. Ha valamit akart volna tőled egy kicsit is a csaj, akkor nem viszi el a legjobb barátnőjét a találkozóra.
13/66 A kérdező kommentje:
Hiába mosdatjátok a bátyámat mint anyán meg szidtok engem, az én barátaimnál alap hogy nem megyünk rá egy lányra aki tetszik a másiknak... Szerintem ennyit elvárhattam volna a saját bátyámtól ha huuu de fontos hogy ő az én egyetlen tesóm. A lányra meg azért nem nyomultam mert amikor a szakítása után beszéltünk akkor azt mondta egyedül akar lenni én meg adtam neki időt, mindketten most érettségiztünk, (az is lehet hogy 1 egyetemre fpgunk járni, marha faxa lesz), ő emeltezett is, szal gondoltam megszakad a tanulásba. Hát annyira mégse... De mind1, mar megszoktam hogy a bátyám az etalon mindenkinek, pedig egy sunyi dög. Remélem neki is kinyilik majd a csipája és rájön milyen valójában
2017. júl. 19. 15:01
14/66 A kérdező kommentje:
Azért hozta a barátnőjét mert már este volt és nem akart egyedül hazamenni.
2017. júl. 19. 15:03
15/66 anonim válasza:
És ha neked tetszik a csaj, akkor kit érdekel? Ha fülig szerelmes lennél bele és ezt közlöd a bátyáddal, akkor oké, hogy ki lennél akarva, de azért, mert tetszik egy régi ismerős csaj, ezért ilyen hisztit csapni. Ez csak kifogás, hogy hagytál időt a csajnak. Pláne hónapokat, mintha a volt barátja legalábbis egy hirtelen baleset miatt halt volna meg 20 évnyi házasság után úgy csinálsz. De ha azonnal rányomulsz se hiszem, hogy sokra mentél volna, mert a leírás alapján a csajnak abszolút nem jössz be, mert akkor elvből elutasította volna a bátyádat. Én is voltam így, hogy tetszett egy fiú és hiába próbálkozott más, nem akartam velük kezdeni, még akkor sem, ha az a fiú semmi jelét nem mutatta.
16/66 A kérdező kommentje:
Mikor korrepen voltam az anyjánál akkor mindig lejött és vicceskedett velem, volt hogy az anyja szólt rá hogy menjen a szobájába mert így nem tudunk tanulni.
2017. júl. 19. 15:11
17/66 anonim válasza:
Jaj de gyerek avgy még.Beveszel egy ilyen kifogást,hogy azért hozta el a barátnőjét is a randitokra,mert este félt ergyedül.Ez a leggyengébb kifogás.amit valaha is hallottam.Az a lány sosem akart tőled semmit.A bátyád meg nem vette el tőled.
18/66 anonim válasza:
Nálam az elöbb a tv szerelő volt, aki vagy 30 évvel idősebb nálam, vele is vicceskedtem, pedig nem tetszett a fisckó, mert ilyen a természetem. Ez abszolút nem jelent semmit. Félreértetted a dolgokat
19/66 anonim válasza:
Jah igen, az a másik. A barátomra is rá volt kattanva egy csaj, folyton találkozni akart vele, a haverja volt, de a barátom nem akart tőle semmit, mert nem tetszett neki. Mikor a csaj elhívta vhova kajálni, a barátom mindig hívta vmelyik haverját, nehogy a csaj azt higyje, hogy neki is tetszik és ne legyenek kettesben.
20/66 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem jöttél be neki mint pasi. Egy 18 éves lánynak érettebb férfi kell, azért is választotta a bátyádat. Téged max havernak tudott volna elépzelni szerintem, akivel néha lehet vicceskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!