Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám direkt kezdett ki a...

A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés
Sosem volt jó a kapcsolatunk, nem hogy ő lett volna a védelmező nagytesó, inkàbb csak ártott pl elzavartak a haverjaival mikor én is játszani akartam velük. 4 év van köztünk, suliba sose jártunk együtt de ő jött értem mindig mert a szüleink sokat dolgoztak, de mindig csak oktatgatott mint valami tanár ezt igy csináld, ezt ugy. Később azért ahogy felnőttünk jobb lett, de most rájöttem hogy a bátyám nem váltpzott... Szóvalba lány velem egyidős(18), a szüleink jó barátok, sokat jártunk össze gyerekként, ők ketten vannak a nővérével. A szüleink még anno vicceltek is vele hogy bátyám elveszi az idősebbet én meg a fiatalabbat. Bátyám is és én is jártunk az anyjukhoz korrepre és így sokat láttam a lányt, már akkor mondogattam hogy nekem bejön meg szimpi a lány de a bátyám sose dicsérgette. Mivel a lánynak volt barátja ên nem léptem, de tavaly decemberbe szakítottak és utána nem sokkal talalkoztunk is de nem volt semmi mert elhozta a legjobb barátnőjét is. Érettségi miatt nem is próbalkoztam nagyon, erre kiderül hogy a bátyám április óta találkozgat vele, ráadasul nem is bátyámtól tudom hanem a lánytól... Kicsit se volt ciki elhivni randira amikor már bátyámmal randizik.. Mikor mondtam anyámnak hogy mekkora getinctelen féreg a bátyám erre bevédte hogy hagyjam őket békén, ők egymásnak valók. Ja persze egy 22 éves egy 18 évessel... Azóta még nem beszéltem bátyámmal hogy igy átb*szott engem. Azt hittem már kinőttük ezt a gyerekes sz*rságot. Szerintetek mit mondhaték neku azon kivul h b*ssza meg magat?

2017. júl. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Találkoztunk és beszélgettünk, nem randi volt. Ott volt a bátyám is. Elég undorító hogy leribiztek egy lányt akit nem is ismertek. Ettől leszek énis felnőtt férfi? Ha velem nem is akar lenni, attól még ne szidjátok itt no namebe mert nem érdemli meg
2017. júl. 20. 18:45
 62/66 anonim ***** válasza:
76%
Nem r.cozta le senki a csajt. Azt mondta az egyik válaszoló, hogyha a csaj azért találkozna veled, mert akarna is tőled vmit, a bátyád háta mögött, akkor lenne egy gerinctelen féreg. Nem tudom mit vagy úgy oda, hisz elmentél találkozni vele, abban a tudatban, hogy randira mentek és a csaj egy ordas nagy ri..nc. De mint kiderült, nem az, csak újfent tudatosítani akarta benned, hogy nem jössz be neki úgy. Értelmezni kéne amit olvasol, nem csak hőbörögni.
2017. júl. 20. 18:55
 63/66 anonim ***** válasza:
96%

Remélem sokáig együtt lesz a bátyáddal, és boldog lesz mellette! :)

Viszont, mint láthatod, hiba volt verned a melled, hogy elhívott.

2017. júl. 20. 19:14
 64/66 anonim ***** válasza:
16%
Itt mi bajuk van a válaszolóknak? De most komolyan?! Hány éves emberek kommentelgetnek ide, hogy így lealáztok egy 18 éves fiút? Mi ez a sok indulat?
2017. júl. 22. 01:52
 65/66 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem lealázás.Csupán tények közlése.Miért mit kellett volna mondani?Szemét a bátyád,állj bosszút?
2017. júl. 22. 08:06
 66/66 anonim ***** válasza:
94%
01:52 Olvassd el a kérdést és a válaszokat, aztán nem fogsz feleslegesen belepampogni ilyeneket
2017. júl. 23. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!