Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám direkt kezdett ki a...

A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés
Sosem volt jó a kapcsolatunk, nem hogy ő lett volna a védelmező nagytesó, inkàbb csak ártott pl elzavartak a haverjaival mikor én is játszani akartam velük. 4 év van köztünk, suliba sose jártunk együtt de ő jött értem mindig mert a szüleink sokat dolgoztak, de mindig csak oktatgatott mint valami tanár ezt igy csináld, ezt ugy. Később azért ahogy felnőttünk jobb lett, de most rájöttem hogy a bátyám nem váltpzott... Szóvalba lány velem egyidős(18), a szüleink jó barátok, sokat jártunk össze gyerekként, ők ketten vannak a nővérével. A szüleink még anno vicceltek is vele hogy bátyám elveszi az idősebbet én meg a fiatalabbat. Bátyám is és én is jártunk az anyjukhoz korrepre és így sokat láttam a lányt, már akkor mondogattam hogy nekem bejön meg szimpi a lány de a bátyám sose dicsérgette. Mivel a lánynak volt barátja ên nem léptem, de tavaly decemberbe szakítottak és utána nem sokkal talalkoztunk is de nem volt semmi mert elhozta a legjobb barátnőjét is. Érettségi miatt nem is próbalkoztam nagyon, erre kiderül hogy a bátyám április óta találkozgat vele, ráadasul nem is bátyámtól tudom hanem a lánytól... Kicsit se volt ciki elhivni randira amikor már bátyámmal randizik.. Mikor mondtam anyámnak hogy mekkora getinctelen féreg a bátyám erre bevédte hogy hagyjam őket békén, ők egymásnak valók. Ja persze egy 22 éves egy 18 évessel... Azóta még nem beszéltem bátyámmal hogy igy átb*szott engem. Azt hittem már kinőttük ezt a gyerekes sz*rságot. Szerintetek mit mondhaték neku azon kivul h b*ssza meg magat?

2017. júl. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
98%

Igen, ez nálunk még simán a "haverok vagyunk, ezért beszélünk és küldök képeket" dolog.

Ennyire nehéz elfogadni, hogy nem kellesz neki?

2017. júl. 19. 17:16
 32/66 anonim ***** válasza:
98%
Jesszus kérdező!Ha csak hozzád szól egy csaj,akkor már akar tőled valamit?Rettenetesen naív vagy.Attól,hogy beszélgettetek,az még nem egyenlő azzal,hogy járni akar veled.Ha téged akart volna,akkor most nem a tesóddal bújna ágyba.
2017. júl. 19. 17:18
 33/66 anonim ***** válasza:
15%
Én asszondom:"Kinek a pap,kinek a paplan.Valakinek meg a pap a paplan alatt".Jelentsen ez bármit is.
2017. júl. 19. 17:43
 34/66 A kérdező kommentje:
Ja ti biztos jobban tudjátok mit akar tőlem mikor sosem találkoztatok vele... pff itt tényleg csak kötözködni tudnak az emberek tiszta szánalom
2017. júl. 19. 18:00
 35/66 anonim ***** válasza:
82%
Vedd már észre magad öcsi... lehet magadba kéne nézned ha már ennyien oltanak a halálba...
2017. júl. 19. 18:04
 36/66 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem kötözködés, kit érdekel, hogy tetszel-e a lánynak vagy sem? Mi csak próbáljuk felnyitni a szemed, hogy ezeket a jeleket de abszolút félreértetted. És egyébként is, te kérdezted, hogy szerintünk mi a helyzet. Ne legyél már kisfiú, hogyha nem veled értünk egyet, akkor már besértdősz meg puffogsz. Pont ezért van az, hogy egy 18 éves lány egy 22 évessel kezd, az már van olyan agyi szinten, hogy ezt már kinőtte.
2017. júl. 19. 18:05
 37/66 anonim ***** válasza:
97%

A bátyád semmi rosszat nem csinált. Összejött egy szingli csajjal, aki bejött neki, és aki leépített téged. Egyértelmű jelzéd a 3as tali, hogy csak barát vagy. Meztelen képet kaptál vagy fehérneműset? Ha semmi extra nem volt, akkor pusztán barát voltál.

Ráadásul egy gyáva szűz barát, aki ilyen gyenge kifogásokkal jön, hogy biztos tanul a csaj.. ja persze.

Fogalmunk sincs se rólad, se a bátyádról, nincsenek előítéleteink, hogy te vagy a nyomi vagy ő, de abból, amit leírtál és ahogy viselkedsz, egy irigy szűz dedós vagy, amit a csaj is észrevett, ezért tartott friendzoneban.

Egyébként én sem mozdulok rá a barátnőimnek szimpi pasikra, de fél év pangás után lazán megtenném, ha úgy viselkednének, mint te, és mint a csaj veled.

Biztos rossz érzés, ha nem kellettél egy csajnak kapcsolatra, de jó lesz, ha hozzászoksz és legközelebb felismered, hogy ne ess pofára.

2017. júl. 19. 18:24
 38/66 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen képeket, amiket küldött neked, igenis haveroknak is szokás. Én is kaptam havertól (barátnője van, szóval nem jövök be)
2017. júl. 19. 18:33
 39/66 anonim ***** válasza:
96%
Egy hisztis kiskölyök vagy.Nem csoda,hogy nem te kellettèl neki.Törődj bele.Nőlj fel,makd keress magadnak valakit.
2017. júl. 19. 18:41
 40/66 anonim válasza:
100%

Arra nem gondoltál, hogy talán a lány csak barátként tekintett rád? Az hogy "vicceskedett" veled még nem jelenti azt, hogy bejöttél neki.

De az is lehet, hogy csak játszott veled. Szoktak ilyet a lányok. Húzzák a pasik agyát, aztán kiderül, hogy már eleve az elejétől kezdve nem is akartak semmi komolyat. Meg amúgy is írtad, hogy jóba van a családod az ő családjával meg régóta ismeritek egymást, talán ezért is volt olyan közvetlen és barátságos veled, csak mivel te többet érzel iránta így félreértetted a kedvességét.

Ja és a tesód tudta hogy tetszik neked a lány?

Na meg miért nem léptél előbb? Ha tetszik valaki nem kell sz*rakodni, igyekezni kell mielőbb megtudni, hogy a másik hogyan érez irántunk, van-e egyáltalán esélyünk. Az se biztos, hogy tetszettél neki...

Ez van ha sokáig hezitálsz. Na meg ha valakivel randira megyek, akkor örülök ha kettesben vagyok vele, nem viszem még a legjobb barátomat/barátnőmet sem. Na meg ha nem akart volna egyedül hazamenni, megkérhetetett volna téged is hogy kísérd el.

Szerintem neked az az igazi bajod, hogy régóta tetszett a lány, de volt pasija, így hanyagoltad. Aztán mikor végre szingli lett meg találkozgattatok, akkor megörültél, hogy na végre megkaphatod. Aztán most koppanttál, ráadásul a testvéred miatt. De ez miatt ne a tesódra haragudj. Na meg ha te tetszenél neki, akkor nem is találkozott volna a bátyáddal. Meg azt írtad gyakran hangoztattad hogy tetszik, szóval már előbb is összejöhetett volna veled, ha akart volna.

Bocsi, de szerintem ez a lány nem akart semmit tőled, csak félreértetted a dolgot és most a bátyád hibáztatod.

2017. júl. 19. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!