A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?
Igen, ez nálunk még simán a "haverok vagyunk, ezért beszélünk és küldök képeket" dolog.
Ennyire nehéz elfogadni, hogy nem kellesz neki?
A bátyád semmi rosszat nem csinált. Összejött egy szingli csajjal, aki bejött neki, és aki leépített téged. Egyértelmű jelzéd a 3as tali, hogy csak barát vagy. Meztelen képet kaptál vagy fehérneműset? Ha semmi extra nem volt, akkor pusztán barát voltál.
Ráadásul egy gyáva szűz barát, aki ilyen gyenge kifogásokkal jön, hogy biztos tanul a csaj.. ja persze.
Fogalmunk sincs se rólad, se a bátyádról, nincsenek előítéleteink, hogy te vagy a nyomi vagy ő, de abból, amit leírtál és ahogy viselkedsz, egy irigy szűz dedós vagy, amit a csaj is észrevett, ezért tartott friendzoneban.
Egyébként én sem mozdulok rá a barátnőimnek szimpi pasikra, de fél év pangás után lazán megtenném, ha úgy viselkednének, mint te, és mint a csaj veled.
Biztos rossz érzés, ha nem kellettél egy csajnak kapcsolatra, de jó lesz, ha hozzászoksz és legközelebb felismered, hogy ne ess pofára.
Arra nem gondoltál, hogy talán a lány csak barátként tekintett rád? Az hogy "vicceskedett" veled még nem jelenti azt, hogy bejöttél neki.
De az is lehet, hogy csak játszott veled. Szoktak ilyet a lányok. Húzzák a pasik agyát, aztán kiderül, hogy már eleve az elejétől kezdve nem is akartak semmi komolyat. Meg amúgy is írtad, hogy jóba van a családod az ő családjával meg régóta ismeritek egymást, talán ezért is volt olyan közvetlen és barátságos veled, csak mivel te többet érzel iránta így félreértetted a kedvességét.
Ja és a tesód tudta hogy tetszik neked a lány?
Na meg miért nem léptél előbb? Ha tetszik valaki nem kell sz*rakodni, igyekezni kell mielőbb megtudni, hogy a másik hogyan érez irántunk, van-e egyáltalán esélyünk. Az se biztos, hogy tetszettél neki...
Ez van ha sokáig hezitálsz. Na meg ha valakivel randira megyek, akkor örülök ha kettesben vagyok vele, nem viszem még a legjobb barátomat/barátnőmet sem. Na meg ha nem akart volna egyedül hazamenni, megkérhetetett volna téged is hogy kísérd el.
Szerintem neked az az igazi bajod, hogy régóta tetszett a lány, de volt pasija, így hanyagoltad. Aztán mikor végre szingli lett meg találkozgattatok, akkor megörültél, hogy na végre megkaphatod. Aztán most koppanttál, ráadásul a testvéred miatt. De ez miatt ne a tesódra haragudj. Na meg ha te tetszenél neki, akkor nem is találkozott volna a bátyáddal. Meg azt írtad gyakran hangoztattad hogy tetszik, szóval már előbb is összejöhetett volna veled, ha akart volna.
Bocsi, de szerintem ez a lány nem akart semmit tőled, csak félreértetted a dolgot és most a bátyád hibáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!