Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám direkt kezdett ki a...

A bátyám direkt kezdett ki a lánnyal aki nekem tetszik?

Figyelt kérdés
Sosem volt jó a kapcsolatunk, nem hogy ő lett volna a védelmező nagytesó, inkàbb csak ártott pl elzavartak a haverjaival mikor én is játszani akartam velük. 4 év van köztünk, suliba sose jártunk együtt de ő jött értem mindig mert a szüleink sokat dolgoztak, de mindig csak oktatgatott mint valami tanár ezt igy csináld, ezt ugy. Később azért ahogy felnőttünk jobb lett, de most rájöttem hogy a bátyám nem váltpzott... Szóvalba lány velem egyidős(18), a szüleink jó barátok, sokat jártunk össze gyerekként, ők ketten vannak a nővérével. A szüleink még anno vicceltek is vele hogy bátyám elveszi az idősebbet én meg a fiatalabbat. Bátyám is és én is jártunk az anyjukhoz korrepre és így sokat láttam a lányt, már akkor mondogattam hogy nekem bejön meg szimpi a lány de a bátyám sose dicsérgette. Mivel a lánynak volt barátja ên nem léptem, de tavaly decemberbe szakítottak és utána nem sokkal talalkoztunk is de nem volt semmi mert elhozta a legjobb barátnőjét is. Érettségi miatt nem is próbalkoztam nagyon, erre kiderül hogy a bátyám április óta találkozgat vele, ráadasul nem is bátyámtól tudom hanem a lánytól... Kicsit se volt ciki elhivni randira amikor már bátyámmal randizik.. Mikor mondtam anyámnak hogy mekkora getinctelen féreg a bátyám erre bevédte hogy hagyjam őket békén, ők egymásnak valók. Ja persze egy 22 éves egy 18 évessel... Azóta még nem beszéltem bátyámmal hogy igy átb*szott engem. Azt hittem már kinőttük ezt a gyerekes sz*rságot. Szerintetek mit mondhaték neku azon kivul h b*ssza meg magat?

2017. júl. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Tudta a bátyám hogy tetszik nekem a lány, többször is mondtam neki, de ő már csak ilyen patkàny. Amúgy meg nem vagyok szűz, volt már barátnőm, de vele komolyan is gondoltam volna. Nem azt kérdeztem egyébként hogy van-e esélyem a lànynál hanem hogy hogyan vágjak vissza a bátyámnak mert ezt nem fogom annyiba hagyni
2017. júl. 19. 19:30
 42/66 anonim ***** válasza:
85%
Ekkora gyereket.Nőlj már fel.
2017. júl. 19. 19:40
 43/66 anonim ***** válasza:
97%

Azért állnál bosszút (képzelem milyen hülyeség lenne) mert összejött egy lánnyal (és ennyi idősen az a 4 év nem számít soknak), mert te kukac voltál lépni?

Így jártál, lekésted.

2017. júl. 19. 20:00
 44/66 anonim ***** válasza:
61%
Hódítsd el tőle a lányt!
2017. júl. 19. 20:34
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszindulatból mondjuk ezeket (kivéve pár trollt), hanem azért mert kár ezen idegeskedned. Lehet, hogy nem ismerjük a csajt személyesen, de hidd el, csak a nők ismerik igazán a nőket. Ha a tesód csak kibaxásból jött volna vele össze nem tartotta volna titokban előtted hónapokig, hogy találkozgatnak, hanem egyből eldicsekedett volna vele. Keress egy másik csajt, ne fecséreld az időd a bosszúságra.
2017. júl. 19. 20:54
 46/66 anonim ***** válasza:
97%
Tök durva, hogy arra a lányra csak úgy gondolsz, mint egy tárgyra, ami neked kellett, de a tesód lecsapott rá.
2017. júl. 19. 21:51
 47/66 anonim ***** válasza:
36%
46: na igen ez a masik, kerdezo, ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor kezdd ott, hogy tiszteled annyira a not, hogy kinezed belole hogy el tudja donteni ki kell neki, es nem azon fog mulni kivel jon ossze hogy eppen ki megy kozel hozza.
2017. júl. 20. 08:53
 48/66 A kérdező kommentje:
Ma kettőkor találkozom a lánnyal. Ő hívott el, kérdezgette hogy van-e vmi bajom szal benéztétek😁😁
2017. júl. 20. 10:28
 49/66 anonim ***** válasza:
67%

Na, írd meg, hogy mi volt, hogy tényleg 'benéztük-e'.

A lány kedves, nem kell többet belelátni mindenbe.

2017. júl. 20. 10:30
 50/66 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem itt te nézted be a dolgokat, de nagyon, ha 5 oldalnyi válaszból még mindig nem esett le neked, hogy abszolút nem tetszel a csajnak, csak szimplán havernak tart. Legalább ne égetnéd magad
2017. júl. 20. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!