Miért ekkora baj anyának, hogy egy könyvet szeretnék a szülinapomra?
Figyelt kérdés
Most töltöttem a 17, és anya azt mondta, hogy bármit kérhetek egy bizonyos összeg alatt. Na én egy könyvet szeretnék, ami egyébként kevesebbe kerül, mint amennyit ő az ajándékra akart szánni. Igazából ez csak egy regény, még csak nem is gáz a tartalma, amit ő ellenezne. De ő egyszerűen nem szereti a könyveket, mert hogy szerinte hülyeség.
Miért ekkora baj az, hogy olvasni szeretnék egy könyvet? 17l
2019. okt. 23. 16:30
1/8 anonim válasza:
Megint te vagy, aki a Mein Kampfra vágyik?
2/8 anonim válasza:
Látszik, hogy iskolaszüneti nap van.
3/8 A kérdező kommentje:
Jézusom, nem a Mein Kampf
2019. okt. 23. 16:54
4/8 Savlekotő válasza:
Mert az otthoni magyarok sokasága szülők többsége sem tud olvasni ,sőt magyarul se,nekik a való világ Mónika show a menő lenézik akik olvasnak és tanulnak. Ha könyvet akarsz vedd meg, ne kérj,úgy sem kapod meg mert nincs igénye rá,így neked se kell,kérj műszempillát azt előbb megkapod.
5/8 anonim válasza:
Mert anyu csak az SMS -t tudja végig olvasni.Ami ennél hosszabb attól lehet hogy okosabb lesz a gyerek és az már nem jó.Mond neki hogy könyv vagy lekapcsolod a TV -t Szulejmán legizgalmasabb részénél.
7/8 A kérdező kommentje:
A karmazsin lobogó a könyv.
2019. okt. 24. 08:05
8/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, miért ekkora baj neki, hogy te olvasni akarsz, de semmiképpen se hagyd abba emiatt! Ha teheted, iratkozz be a könyvtárba (általában még felnőtteknek is párszáz ft, diákoknak főleg, és nagyon sok az új megjelenésű könyv még a vidékiekben is), olvass minél többet, ő meg kapja be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!