Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kutyakaja szülinapomra?

Kutyakaja szülinapomra?

Figyelt kérdés

25N vagyok

Van egy kiskutyánk 2 hónapos

Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...

Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba

Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen

Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?

Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot

2020. ápr. 23. 15:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
41%
Ez pont olyan, mint terhes barátnő születésnapjára babacuccot venni. Érdekes, azt mégis normálisnak tartja mindenki. Ja, mert nem anyós veszi...
2020. ápr. 23. 17:25
 22/44 anonim ***** válasza:
59%
Hát elég fura anyósod van,kissé idióta szegényke.
2020. ápr. 23. 17:27
 23/44 anonim ***** válasza:
66%

„Virág, mikor ritka, nemes gyümölcs, sütemény, festmény, zeneszerzemény, sőt nem igen nagy értékű ékszer is lehet tárgya az ilynemű ajándéknak. De ruhadarab s háztartáshoz szükséges eszközök nem illők, mert a szükségest ajándékozni, annyi mint jót tenni, azt pedig nálunknál alantabb sorsúakkal tehetjük, de nem rokonaink- s barátainkkal.” (A pesti művelt társalgó, 1872.)

Ez igenis suttyóság, akkor is, ha a jószándék vezérelte.

Igaza van annak, aki felvetette, hogy ha majd lesz gyereked (ha lesz), akkor meg neki fog vásárolni a te szülinapodon? Szerintem ez röhejes, de azt tényleg csak te tudhatod, hogy valóban ennyire prosztó a hölgy vagy mondjuk nem kedvel.

Ettől függetlenül én a helyedben nem adnék neki macskakaját az ő születésnapjára, nem ereszkednék le erre a szintre.

2020. ápr. 23. 17:33
 24/44 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem bunkóság. Ez egyáltalán nem vicces. Anyós hasonló szép ajándékot kapna tőlem, vagy egyáltalán nem vennék neki semmit. Ha meg vergődne hogy miért nem kapott semmit szimplán szemrebbenés nélkül mondanám hogy én sem kaptam semmit tőle az én születésnapomra. A kutya kapott. Nem én. Kész.
2020. ápr. 23. 17:34
 25/44 anonim ***** válasza:
18%
Mit hisztizel?
2020. ápr. 23. 18:07
 26/44 anonim ***** válasza:
78%

Jól le lettek pontozva a normális válaszok, és a kérdező is jól ki lett osztva.

Nem tudom, ha anyós tette volna fel a kérdést, hogy menyemnek új kiskutyája van, meny szülinapjára vihetek-e kutyakaját, akkor hogy reagált volna itt a többség.

Akkor anyós lett volna elhordva mindenféle bunkónak. (ez a gyakori, megszoktuk már.)

2020. ápr. 23. 18:11
 27/44 anonim ***** válasza:
62%

Persze, jonnek a csak lepontozasra kepes, normalis velemeny megfogalmazasara alkalmatlan emberek. Itt kielik magukat azzal, hogy a nekik nem tetszo velemenyeket lepontozzak, mindegy.

23 nagyon tetszik az idezet, amit betettel es nagyon illik is ide. Kar, hogy teged is igy lepontoztak.

2020. ápr. 23. 18:17
 28/44 anonim ***** válasza:
77%
A kutyakaja mióta személyes ajándék? Azt meg eszi a kutya, aztán kisz@rj@. Na azt csomagolnám be neki szépen az ő szülinapjára.
2020. ápr. 23. 18:17
 29/44 anonim ***** válasza:
34%
Nézd, a gyermekvállalás kategóriában most van egy kérdés, hogy kinek vegyen a terhes barátnő a születésnapjara: neki, a születésnaposnak, avagy a meg sem született gyereknek ? Anyós biztos úgy gondol a kuytara, mint a "gyereketekre"
2020. ápr. 23. 18:46
 30/44 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 23. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!