Kutyakaja szülinapomra?
25N vagyok
Van egy kiskutyánk 2 hónapos
Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...
Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba
Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen
Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?
Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot
Szerintem bunkóság. Mintha ezzel azt mondaná hogy te egy kutya vagy. Főleg hogy nem is kiskutyának való tápot vitt.
Nekem macskám van, csak 2 féle kaját eszik meg, mert érzékeny a gyomra. Anyám ha jön hozzánk szokott néha hozni neki valami finomságot, de olyat, amiről tudja, hogy megeszi, neki való...és nem az én szülinapi ajándékomként tudja be. Egyszerűen csak szeret neki kedveskedni. Én is szoktam vinni a cicájának, ha meglátogatom.
Vegyél majd neki te is valami olcsó sz4r macskakaját szülinapjára, karácsonyra. Direkt olyat amit a kutyája úgyse eszik meg.
Ha nem örül majd neki, kérdezd meg hogy miért? ő is ezt vette neked. Szerinted is ötletes ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!