Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kutyakaja szülinapomra?

Kutyakaja szülinapomra?

Figyelt kérdés

25N vagyok

Van egy kiskutyánk 2 hónapos

Anyósék átjöttek felkoszonteni és kaptam tőlük kutyakaját...

Először azt hittem,hogy csak úgy kap a mi kiskutyánk,de nem ezt nekem vették ajándékba

Anyós szerint ötletes és vicces Szerintem meg szülinapra nem való ilyen se semmilyen alkalomra... Én kicsit kiakadtam ezen

Ti hogyan fogadnátok az ilyet ?

Szívem szerint anyós szülinapjára vennék macskarágokát, madáreleséget vegye a lapot

2020. ápr. 23. 15:47
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem bunkóság. Mintha ezzel azt mondaná hogy te egy kutya vagy. Főleg hogy nem is kiskutyának való tápot vitt.

Nekem macskám van, csak 2 féle kaját eszik meg, mert érzékeny a gyomra. Anyám ha jön hozzánk szokott néha hozni neki valami finomságot, de olyat, amiről tudja, hogy megeszi, neki való...és nem az én szülinapi ajándékomként tudja be. Egyszerűen csak szeret neki kedveskedni. Én is szoktam vinni a cicájának, ha meglátogatom.

Vegyél majd neki te is valami olcsó sz4r macskakaját szülinapjára, karácsonyra. Direkt olyat amit a kutyája úgyse eszik meg.

Ha nem örül majd neki, kérdezd meg hogy miért? ő is ezt vette neked. Szerinted is ötletes ajándék.

2020. ápr. 24. 12:18
 42/44 anonim ***** válasza:
54%
Én egy becsomagolt papírdobozt kaptam Karácsonyra, amiben volt még egy üres papírdoboz.
2020. ápr. 24. 14:13
 43/44 anonim ***** válasza:
54%
Ez qurvara megalázó,kutyának nezett szó szerint,én a helyedben alig várnám hogy legyen szülinapja,és valami ilyesmit vennek neki,szemránc krém, krém ráncos es foltos arcra,esetleg tundra bugyi,vagy valami otthonkát,esetleg macska almot,vagy egy seprüt had repüljön vele!😁😁 de kise birnám a helyedben ha nem igy vágnék vissza neki
2020. ápr. 25. 01:02
 44/44 anonim ***** válasza:
Utolsó. A seprű tökjó ötlet. Majd mondani kell a mamának, hogy üljön fel rá nyugodtan :)
2020. ápr. 25. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!