Szerintetek sértő-e az anyósom részéréről, hogy üzente nekem a fiával, hogy menjek le hozzá, hogy felköszöntsön a szülinapomon?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 17:54
1/26 anonim válasza:
Nem feltétlen sértö, gondolom, valamivel megindokolta. (Honnan hová kellene lemenni?)
2/26 anonim válasza:
Mármint sértő-e, hogy fel akar köszönteni szülinapodon?
Nem, nem sértő...
3/26 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet itt is,ránk telefonálnak, hogy menjünk át az ajandékért, de nem csak nekem hanem a férjemnek is meg ha a gyerekeknek van születésnap.Undoríto szerintem.Nem veszik a fáradságot,főleg hogy 10 percre laknak és jó erőben vannak.
4/26 anonim válasza:
Hát ha csak amiatt rángat le, hogy annyit mondjon: boldog szülinapot, akkor sértő. Ha ajándékot akar adni, vagy meg akar vendégelni mellé, akkor nem sértő.
5/26 anonim válasza:
Mindenen meg lehet sértődni, csak akarni kell.
6/26 anonim válasza:
Nem az. Gondolom nem hívtad meg hozzátok a bulidra, így kénytelen otthon odaadni.
7/26 anonim válasza:
Ebben mi a sértő? Nem rosszat akar.
8/26 anonim válasza:
Csak egy köszöntés miatt igen, sértő, ha utána mehetsz isten hírével és további szép napot. Az sem mindegy, mennyit kellene utazni anyóshoz (szomszéd, néhány utcával arrébb, néhány megálló, másik város, stb).
9/26 anonim válasza:
Sértő, helyette küldje nekem az ajándékot.
10/26 anonim válasza:
Illendőbb lenne, ha ő menne, na meg ne a fiával üzengessen, hanem hívjon téged. Bár én ebből nem csinálnék nagy ügyet, ha nem másik városba kell utazni, akkor felhívnám, egyeztetnénk és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!