Szerintetek sértő-e az anyósom részéréről, hogy üzente nekem a fiával, hogy menjek le hozzá, hogy felköszöntsön a szülinapomon?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 17:54
11/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2022. máj. 10. 19:43
12/26 A kérdező kommentje:
Csak pár utcával lakik távolabb. A szülinapomon felhívott és felköszöntött, és megindokolta, hogy miért nem tud jönni, és megkért, ha arra járok menjek be, mert akar adni valamit. Tehát nem sértő.
2022. máj. 10. 19:45
13/26 anonim válasza:
Kevés az infó.
- Hová menj le hozzá? Le, az emeletről az alsó szintre, vagy Budapestről Mohácsra?
- Anyós egészségi állapota?
- Kinek van járműve?
14/26 anonim válasza:
Igazán ezt tényleg a körülmények alapján lehetne eldönteni.
-beteg? Rokkant? Nehezen utazik?
Lusta?
Messze lakik,de te többször mész arra felé?
Valami konkrétum jó lenne,mert így lehet sértő is,de nem tudjuk mi az oka ennek.
15/26 anonim válasza:
Sértő? Én egyenesen kedvesnek tartom. Ő most vár téged izgatottan.
16/26 anonim válasza:
Egy újabb gonosz, sértegető anyós, aki fel akarja köszönteni a menyét...
17/26 anonim válasza:
Persze, hogy sértő, hívd ki párbajra!
18/26 anonim válasza:
Nem sértő, bár én sem értem ezt a mentalitást, hogy fájna felemelni a valagukat. Sajnos az én szüleim is ilyenek, mindig én menjek... Kurvára kényelmes, én azt elhiszem, de hozzám ki jön?
19/26 anonim válasza:
Na, akkor maradtál a pasi mellett...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!