Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülinapi éttermi vacsit...

Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?

Figyelt kérdés

Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?

N

2023. febr. 2. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
#50 Teljesen érthető! Jobbulást! Én meg sunnyogok tovább. :D Egyébként nincs következmény, ha utána nincs tali,mert ha nincs tali,nincs erről vita sem.
2023. febr. 4. 21:27
 52/70 anonim ***** válasza:
6%
Anyósom amúgy is az az ember aki imád a középpontban lenni. De az már sok amit ő csinál hogy képes közbe szólni két ember beszélgetésébe csak hogy hozzá tudjon szólni. Akkor feltűnősködik. Nincs kedvem ehhez.
2023. febr. 4. 21:58
 53/70 A kérdező kommentje:
#52 azért nálunk ennyire nem durva! Nekem jószándékú asszony az anyósom, csak keveset nevet és sokszor lehangoló vele a dialógus! De ezt X alkalommal az ember simán tolerálja a párja kedvéért!
2023. febr. 4. 22:22
 54/70 Kései Sirató ***** válasza:
80%
HA nem kórházi kezelés az oka, akkor mi annyira fontos, hogy nem tudod a másik programot kihagyni, vagy halasztani?
2023. febr. 20. 09:12
 55/70 Kései Sirató ***** válasza:
79%
Kérdező, még névtelenül sem mered leírni, hogy mi az a másik program, amit apóssal szemben preferálsz?
2023. febr. 20. 09:18
 56/70 anonim ***** válasza:
11%

Kései Sirató! Nem mindegy? Nem akar menni és kész! Nem kell erőszakoskodni!

52! Ez a munkatársamra is jellemző, aki a húszas évei elején jár még, és ugyanezt csinálja. Szánalmas.

2023. febr. 20. 12:14
 57/70 anonim ***** válasza:
80%

56

Akkor leírta volna, hogy nem akar menni, de még nekünk is képes hazudni.

2023. febr. 20. 14:24
 58/70 anonim ***** válasza:
35%
Leírta - ld. 37-es
2023. febr. 21. 22:48
 59/70 A kérdező kommentje:

Igy van :D

Idezem magam:

Tehát nem én vártam el,oké nem a lányuk vagyok. De a fiuknak szervezhettek volna! Szóval itt van aki kihagyná ahogy én is,és van aki mindenképp menne. :D Egyébként nem tettem hozzá mert nem panaszkodni jöttem!! De mi apóssal amióta először beszéltünk életünkben,azóta nem kedveljük egymást,éles vita is volt. Utána megembereltük magunkat,megadjuk a tiszteletet a másiknak. De nem bírjuk egymást! :D Érdekes mert engem anyós kedvel jobban.

2023. febr. 21. 23:16
 60/70 anonim ***** válasza:
90%
Köszi, kérdező, világos most már, hogy mi a helyzet. Ha ennyire utálok valakit, bennem fel se merül a kérdés, akkor egyértelmű, hogy nem megyek, de nem azért, mert más dolgom van, hanem azért, mert utálom. Remélem, nem ok nélkül utáljátok egymást.
2023. febr. 22. 08:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!