Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?
Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?
N
Kései Sirató! Nem mindegy? Nem akar menni és kész! Nem kell erőszakoskodni!
52! Ez a munkatársamra is jellemző, aki a húszas évei elején jár még, és ugyanezt csinálja. Szánalmas.
56
Akkor leírta volna, hogy nem akar menni, de még nekünk is képes hazudni.
Igy van :D
Idezem magam:
Tehát nem én vártam el,oké nem a lányuk vagyok. De a fiuknak szervezhettek volna! Szóval itt van aki kihagyná ahogy én is,és van aki mindenképp menne. :D Egyébként nem tettem hozzá mert nem panaszkodni jöttem!! De mi apóssal amióta először beszéltünk életünkben,azóta nem kedveljük egymást,éles vita is volt. Utána megembereltük magunkat,megadjuk a tiszteletet a másiknak. De nem bírjuk egymást! :D Érdekes mert engem anyós kedvel jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!