Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?
Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?
N
27-es, az esküvőm időpontját egy évvel korábban tudattam minden meghívottal, meghívó képében, írásos formában. Még így is volt, akinek váratlanul pont akkorra jött közbe valami, szerintem teljesen érthető, mert nem gondoltam akkor sem, hogy körülöttem forog a világ!
A kérdező nem azt írta, hogy nem akar menni, hanem hogy nem tud. Tényleg nem értitek a kettő közti különbséget?
Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek!
#24 és #16
"
Nálam ez úgy működik, hogyha megbeszélek valakivel valamit, ahhoz tartom magam.
Bármi jön közbe utólag, arra nem megyek el, mert már VAN dolgom arra napra, és aki nem érti meg, hát így járt."
Nálam is ez a helyzet! Amúgy olyan ügy (nem egészségügyi és nem munkahelyi) hogy nem szeretném nekik elmondani. Igen minden évben ugyanakkor van szülinapja :D de ők 3 nappal előtte szóltak hogy akkor hol és mikor étterem. Azaz amit előtte én 3 héttel szerveztem magamnak,akkor nem tudhattam.
Persze. Sejtettem,mivel kerek és 10 éve ugyez volt,de mivel csak nem szóltak így programom van pont aznap.
Ne haragudj,de nem olvasol jól. :(
Írtam,hogy nem nekem..nem azt várom el mert Ok. Nem vagyok a lányuk. De a fiuk is volt kerek 20,30. Ennyi erővel nekünk se dolgunk nekik. Na mindegy is! Én nem utálkozom. Amúgy ha ennyi ideje működik így,most miért álljak neki veszekedni. Attól mé,hogy nem kedveljük egymást -apósnak se barátja se ismerőse se senki akit elvisel,a testvérével se beszél az após,de ettől meg nem kell és nem is akarok vele veszekedni. Mire jó az. Amúgy ha nem talizunk a szülinap előtt,akkor pláne nem megyek oda vitatkozni,hogy miért nem tudok menni. Ezt követően kb tavasz végén találkozok velük. És nem veszekedni megyek nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!