Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülinapi éttermi vacsit...

Szülinapi éttermi vacsit kihagyni?

Figyelt kérdés

Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?

N

2023. febr. 2. 21:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
60%

27-es, az esküvőm időpontját egy évvel korábban tudattam minden meghívottal, meghívó képében, írásos formában. Még így is volt, akinek váratlanul pont akkorra jött közbe valami, szerintem teljesen érthető, mert nem gondoltam akkor sem, hogy körülöttem forog a világ!

A kérdező nem azt írta, hogy nem akar menni, hanem hogy nem tud. Tényleg nem értitek a kettő közti különbséget?

2023. febr. 3. 17:11
 32/70 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem tud menni, akkor ott a férje, aki majd elmagyarazza az apjának, miért nem tud a felesége ott lenni.
2023. febr. 3. 17:34
 33/70 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat mindenkinek!

#24 és #16

"

Nálam ez úgy működik, hogyha megbeszélek valakivel valamit, ahhoz tartom magam.

Bármi jön közbe utólag, arra nem megyek el, mert már VAN dolgom arra napra, és aki nem érti meg, hát így járt."

Nálam is ez a helyzet! Amúgy olyan ügy (nem egészségügyi és nem munkahelyi) hogy nem szeretném nekik elmondani. Igen minden évben ugyanakkor van szülinapja :D de ők 3 nappal előtte szóltak hogy akkor hol és mikor étterem. Azaz amit előtte én 3 héttel szerveztem magamnak,akkor nem tudhattam.

Persze. Sejtettem,mivel kerek és 10 éve ugyez volt,de mivel csak nem szóltak így programom van pont aznap.

2023. febr. 3. 21:36
 34/70 A kérdező kommentje:
Amiatt hogy sejtettem meg de nem szóltak időben,amiatt meg nem mertem lemondani azt amit 3 hete szerveztem. Amúgy nekem is kerek :D és se mikor pont 10 éve 20 voltam,sem pedig most nekem se szerveztek. :D De páromnak se! Ami furább,hogy amikor 30 lett neki se szerveztek, ő mégiscsak a fiuk.
2023. febr. 3. 21:39
 35/70 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyértelműen a te hibád. Pontosan tudtad, hogy mikor van az após születésnapja, és szándékosan szervezted akkorra a másikat. Közben meg meg akarod úszni sértődés nélkül? Hát, nem fogod ... Az embernek felelőssége van a családja iránt. Ha nem szolgáltak rá kifejezett utálatra, de ebben az esetben semmilyen kapcsolatnak nem kellene lennie, akkor az előre tudható családi program kell, hogy az első legyen. Te most ürügyet keresel arra, hogy mért ne kelljen részt venned.
2023. febr. 3. 22:43
 36/70 A kérdező kommentje:
Egyébként direkt vártam,hogy szólnak e,nem,nem,mondom jó akkor. Meg oké most nem az hogy nekem se 20 se 30 nál nem szerveztek ez más,de a saját fiuknak sem és neki is volt 20 meg 30. Se torta,se semmi vacsi. Felköszöntötték 15 perc alatt.
2023. febr. 3. 23:34
 37/70 A kérdező kommentje:
Tehát nem én vártam el,oké nem a lányuk vagyok. De a fiuknak szervezhettek volna! Szóval itt van aki kihagyná ahogy én is,és van aki mindenképp menne. :D Egyébként nem tettem hozzá mert nem panaszkodni jöttem!! De mi apóssal amióta először beszéltünk életünkben,azóta nem kedveljük egymást,éles vita is volt. Utána megembereltük magunkat,megadjuk a tiszteletet a másiknak. De nem bírjuk egymást! :D Érdekes mert engem anyós kedvel jobban.
2023. febr. 3. 23:38
 38/70 anonim ***** válasza:
60%
Ne haragudj, de kb ovis szinten vagy. Miért kellene apososeknak NEKED születésnapi partyt szervezniük? Vagy a felnőtt gyerekuknek?
2023. febr. 3. 23:54
 39/70 A kérdező kommentje:

Ne haragudj,de nem olvasol jól. :(

Írtam,hogy nem nekem..nem azt várom el mert Ok. Nem vagyok a lányuk. De a fiuk is volt kerek 20,30. Ennyi erővel nekünk se dolgunk nekik. Na mindegy is! Én nem utálkozom. Amúgy ha ennyi ideje működik így,most miért álljak neki veszekedni. Attól mé,hogy nem kedveljük egymást -apósnak se barátja se ismerőse se senki akit elvisel,a testvérével se beszél az após,de ettől meg nem kell és nem is akarok vele veszekedni. Mire jó az. Amúgy ha nem talizunk a szülinap előtt,akkor pláne nem megyek oda vitatkozni,hogy miért nem tudok menni. Ezt követően kb tavasz végén találkozok velük. És nem veszekedni megyek nyilván.

2023. febr. 4. 00:28
 40/70 anonim ***** válasza:
43%
A 20 és 30 éves fiuk óriási pompával történő megünneplése se a szülők feladata! Egészséges fiatalembernek ez kifejezetten zavaró, mert függetlenedni akar! Te most mindent kitalálsz, csak hogy igazold a saját neveletlenségedet, amiért szándékosan szabotálod az apósod születésnapját. Megteheted - ők meg megtehetik, hogy megharagszanak. Kíváncsi vagyok, hogy a párod hogy foglal állást.
2023. febr. 4. 00:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!