Anyósom és párom exneje ki nem állhatták egymást az elejétől fogva. Most,hogy vagyok a páromnak, anyósom pénzt és virágot ad ünnepekkor (szülinap, névnap stb) az exnejnek. Oda vissza köszöntgetik egymást. Normális ez?
Figyelt kérdés
Sajnos van arról a részről egy unoka is, kavarják a az*rt folyamatosan. A gáz az,hogy anyósom a szomszédunk... A fiát is próbálja manipulálni. És úgy érzem, sikerül. Alapból az is zavar,hogy eddig letojták egymást,most nagyon nagy a haverság.2020. szept. 12. 14:45
1/11 anonim válasza:
Ha normális lenne nem írtál volna ki kérdést.
Én minél előbb megnyomnàm azt a bizonyos "next" gombot.
2/11 anonim válasza:
Most, hogy téged megismert, megtanulta értékelni az exet!
Hozzád képest, aki olyat bír mondani egy kisgyerekre, hogy "Sajnos van..." mindenki csak főnyeremény lehet!
3/11 anonim válasza:
Kérdező, vannak olyan emberek, akiknek mindegy, csak feszkó legyen a családban. Folyamatosan fent kell tartaniuk a feszültséget, bármi áron. Most ezért nyalja a a volt menye seggét.
Az a baj, hogy mellettetek lakik anyós(jelölt).
4/11 anonim válasza:
Látszik hogy akik válaszolnak nincsenek ilyen helyzetben. Van amikor "sajnos" hogy ott van az a gyerek és ez a sajnos nem a gyereknek szól, hanem sokkal inkább az anyjának,aki úgy érzi, hogy a gyereken keresztül továbbra is belefolyhat az exe életébe. Amúgy nálunk anyósom és a sógornőm dettó ugyanez. Elmondásuk szerint ki nem állhatják az exet, mégis mindig nyaliznak neki meg beszélnek vele. Csak nálunk még cifrább a helyzet, ugyanis a páromat nem engedi találkozni se a gyerekkel, mellette meg állandóan követelőzik meg cirkuszol. Na én leültem megbeszélni ezt anyósékkal hogy mégis miért spanciznak az exxel mikor miket művel a párommal és elmondták őszintén, hogy csak azért mert így ők legalább nagyritkán beszélhetnek a gyerekkel, mert ha ők is ellene fordulnának akkor tőlük is eltiltaná. Szóval valószínű itt is csak a gyerek miatt játsza meg az anyós hogy kedveli az exet, de ha nem lenne a gyerek az se érdekelné él e még. Nekem ez a tapasztalat.
5/11 anonim válasza:
4-es, így van. Általában az osztja az észt, aki még nem volt ilyen helyzetben.
6/11 anonim válasza:
Jah meg tapasztalat szerint ide pont az exek szoktak írni, akik meg vannak róla győződve, hogy sokkal szebbek meg jobbak mint az új nő meg mindenki jobban szereti őket. Persze abba nem gondolnak bele, hogy akkor mért lettek lecserélve? 🤔
7/11 anonim válasza:
Az új puncik meg abba nem szeretnek belegondolni, hogy a palijuk előző házassága is véget ért ám valamiért. És ahogy az előző asszonyt is le lehetett cserélni, úgy ők sem biztos, hogy örökre maradnak.
8/11 anonim válasza:
Semmi nem biztos, de több esély van rá, mivel ez a jelen, az ex meg a múlt.
9/11 anonim válasza:
Amúgy meg gondolom mindenkinek volt élete nagy szerelme előtt is kapcsolata, aminek valamiért vége lett, úgyhogy nem értem ezért mért kellene megbélyegezni bárkit is. Az meg hogy itt balszerencsére született gyerek is az megint másik téma. És igen, balszerencse, mert itt már szerencsétlen gyereknek is el van cs*szve a fél élete meg a szülőknek is. Az meg megint másik téma hogy meg kell gondolni az ember kivel vállal gyereket. Ebben aláírom az én párom is hibás, de ezt ő is beismerte
10/11 anonim válasza:
Nálunk szüleim váltak el, ott azért volt ez a tornázkodás, mert nagyanyám félt, hogy anya eltilt minket tőle, ha azt látja, hogy jól kijön az új csajjal. Gőzöm nincs, miért hitte ezt, de ez volt. Borzasztó képmutató dolog volt, évekig folyton fúrta a családot, állandóan tette a megjegyzéseket anyura, aztán előadta nekem is, hogy ő meeeeeeennyire szerette anyumat. Nagy pacipimpit, azt szerette, hogy anya volt olyan lökött, hogy hagyta, hogy a nagyanyám túl mélyen belefúródjon a családunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!