Szülinap, névnap, nálatok mennyire fontos a családban?
Nálunk mindent szokás tartani névnap annyiban különbözik, hogy ott nincs torta. Szülinapokon is névnapokon is összejön az egész család evészet ivászat van. Az ajándék valami finomabb csoki/édesség két puszi aztán ennyi. A gyerekek kapnak ajándékokat. Viszont páromék semmit nem tartanak számon olyannyira, hogy a saját névnapját nem tudja mikor van. 6 éve vagyunk együtt de még mindig rosszul esik hogy soha nem köszönt fel se szülinapra se névnapra csak mikor látja a sok csokit a szobámba és megkérdezi hogy "hát ez a sok csoki? ".. mondom.. " két napja volt a szülinapom".. erre ő.. "jaaa akkor boldog szülinapot" és ennyi 😂
Rosszul csak a szüleimtől esne ha elfelejtenék
Mi névnapot egyeltalán nem ünneplünk,viszont a születésnapokat igen.
Elég nagy a család,és jobban inkább a gyerekek szülinapját tartjuk fontosabbnak.
Összejön a család a szülinaposnál és együtt vagyunk pár órát.
Mindig van kaja,torta stb. Ilyenkor ajándékokat kapnak (pénz,ruha)
A felnőttöknél nincs túlzásban semmi kaja,sütemény stb. Ilyenkor ők is ajándékot kapnak(ruha)
Nem fontos. A névnap főleg nem, szülinapkor néha van torta, de a 4 fő már nem jön össze, az kizárólag karácsonykor fordul elő. A tortán kívül más ajándék nincs.
Személy szerint mindenki születésnapját elfelejtem (akárhányszor igyekszem megtanulni, nem sikerül. egyszer fel kéne írnom megint, nem mintha attól eszembe jutna), esetleg a sajátom és a páromé eszembe jut...
Nekem sosem volt szülinapi bulim, ez azért kicsit hiányzik, de anyám is maximum tortát sütött és kész.
Ma már akkor van tortám, ha sütök magamnak, bár egy időben a páromtól kaptam egy gazdag répatortát ilyenkor :)
Fel se venném, ha mindenki elfelejtené, volt már, hogy a páromnak én szóltam, hogy szülinapom van :D S akkor mondta, hogy boldog szülinapot. Ez okés.
Számomra egyik sem fontos,pláne a sajátom.
Névnapot nem nagyon ünneplünk , de szülinapot igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!