Ti most ebben a helyzetben tartotok/elmennetek családi ünnepre, pl szülinap, nevnap, ahol 5-10 fő között lennénk?
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 11:10
3/26 anonim válasza:
Én biztos nem, de ezt még a járvány előtt határoztam el.
Minden alkalommal van 2-3 aki "Jaj nem adok puszit, mert beteg vagyok!" utána meg összekrákogja, tüsszögi, köpködi az egész estét, miközben taknya-nyála összefolyik.
Amúgy is a "szerzett rokonság" két tagja hangadó primitív bunkó, egy kínszenvedés nem összeveszni velük minden alkalommal.
A járvány most megfelelő indok és alkalom, hogy kivonjam magam a köztudatból.
4/26 anonim válasza:
3-as vagyok
Ja és nálunk egy-egy ilyen alkalom 18-22 fő, az új retyerutyát is beleszámolva.
6/26 anonim válasza:
Nem. Vigyáznék az idős családtagokra. Nekik most tényleg nagyon fontos, hogy minél kevesebb emberrel érintkezzenek.
9/26 anonim válasza:
Egyelőre határeset, olyan helyre nem, ahol olyan rokonok is vannak, akik össze-vissza mászkálnak. Olyanok közé, akik alapvetően otthon maradnak, mint mi, még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!