Finoman,sértődés nélkül lehet? Após mikor 50 volt és volt éttermi vacsi, közbejött valami nem tudtam menni,de hívtak. Most lesz csak ismét éttermi szülinapja a 60. Nem tudok menni. Tényleg rosszul jött ki,hívtak engem is. Magyarázkodjak?
Egyrészt nem mindenütt adnak szabit csak úgy, másrészt az elöre megbeszélt szabit is vissza lehet mondani, de ha pl egy orvosi idöpontról van szó, azt nem mondanám le én sem, mert utána fél évig sem kapok másikat.
2023. febr. 3. 10:13
22/70 anonim válasza:
Miért nem tudsz elmenni? Vagy miért nem akarsz?
2023. febr. 3. 10:15
23/70 anonim válasza:
Ha időben szóltak akkor bunkóság nem menni. Ha két nappal előtte, akkor semmi gond. Amúgy miért nem közösen egyeztettetek olyan időpontot ami mindenkinek jó?
2023. febr. 3. 10:51
24/70 anonim válasza:
Arra nem gondoltok, hogy nem időben szóltak, és kérdezőnek már más dolga van arra az időpontra? Itt az én példám, évvégén meg volt beszélve anyósékkal, hogy akkor a közös karácsonyi családi vacsora vasárnap lesz, hetekkel előre ez lett megbeszélve. Erre azon a héten kedden reggel benyögik, hogy aznap lesz mégis, mert xy-nak csak akkor jó. Hát én megmondtam, hogy nem tudok menni, mert más dolgom van. Ennyi. Hogy gondolták, hogy majd eldobok csapot-papot, mert ők változtattak? Van az embereknek más dolga is, mint haptákban állni, ás várni hogy anyóséknak mikor támad kedvük valamit programozni. Mindenki a kérdezőt szidja, holott nem is tudjátok mi van a háttérben.
2023. febr. 3. 15:09
25/70 anonim válasza:
24!
Apos szuletesnapja nyilvánvalóan minden évben ugyanarra a napra esik. Nagy valoszinuseggel hétvégén ünneplik. Nem kell több diplomasnak lenni ahhoz, hogy az ember megtippelje, mikor fogják ünnepelni. Nem, nem tudjuk mi van a háttérben azon kívül, hogy a kérdező nem megy, nem akar menni. A férje nyilván ott lesz
2023. febr. 3. 15:12
26/70 anonim válasza:
24-es vagyok. Ha én szerveznék ilyet, biztosan úgy alakítanám, hogy mindenkinek jó legyen az időpont. Nem a hasamra ütnék, és közölném, hogy ekkor és ekkor lesz. Így nem kell csodálkozni, hogy valakinek nem felel meg.
2023. febr. 3. 15:16
27/70 anonim válasza:
Jaja, 26. Az eskuvod is majd úgy szervezd meg, hogy előtte mindenkit kérdezz meg, neki milyen időpont lenne jó. Véletlenül se akkorra szervező, amikor NEKED meg a párodnak jó lenne
2023. febr. 3. 15:50
28/70 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. 3 hónapja megvolt a színházjegyem dec.23-ra, legjobb barátnőmmel.
Aztán férjem felnőtt gyereke váratlanul úgy döntött, hogy náluk a családi karácsonyi vacsora mégsem 24-én lesz, mert akkor elutaznak, hanem előző nap, 23-án. Nyilván a színházba mentem, nagy elnézéskérések után.
2023. febr. 3. 16:37
29/70 anonim válasza:
Kamuzd be hogy hasmenésed van és 40 fok lázad, hidd el mef fogják érteni, nem kell ott lenned a vacsin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!