Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja az összes anyós...

Miért akarja az összes anyós pelenkázni,fürdetni örökké kivenni a kezünkből a gyereket amikor hosszabb időre vendegsegben vannak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 04:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
85%
Itt a kérdező szerintem is inkább arra gondolt mikor erőszakosan az anyával versengve próbál a nagyi inkább anya lenni újra mint nagymama. Én anyósom is ilyen és igen, nagyon bosszantó tud lenni pedig gyakran látja a gyerekem. Én nagyon szívesen oda adtam neki mindig is de mikor a gyerekem sír értem és nem adja vissza meg kitépi a kezemből mikor próbálom megnyugtatni az nagyon dühítő. Itt inkább szerintem arról van szó mikor az anyós nem tiszteli édesanyaként a friss anyukát, csak egy inkubátort lát benne aki betöltötte szerepét, gyereket szült NEKI. Ez egy nagyon komoly probléma, sok ismerősöm szenved ettől. Nem érdemli meg senki hogy mások akik még nem voltak ilyen helyzetben elbagatellizálják.
2023. febr. 9. 09:28
 42/45 anonim ***** válasza:
82%
Úgy látom vannak itt vérnagyik, akik lepontozzák az olyan válaszokat, amik nem tetszenek nekik, miszerint az unokájuknak nem ők az anyjuk, és ezt nem bírják tudomasul venni.
2023. febr. 9. 14:51
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Hála istennek anyós csak havi egyszer jön át. Ő alapból is csak a " jó" dolgokat akarja a babázásból. Amikor felajánlottam hogy kicserélheti a pelenkát ( mert annyira állt mellettem és nézett) nem akarta. Mindig kitépte a kezemből a babát ha jöttek át.

A sógornőm több hónapig nem tudott jönni miután megszületett a baba, mert betegek voltak. Anyós megtudta hogy jönnek és váratlanul ő is megjelent... Mondanom sem kell hogy elvette a picit a sógornőm kezéből és nem volt hajlandó odaadni. Soha nem ajánlotta amúgy semmiben a segítséget és nem is kellene. 100 százalékosan megoldom egyedül is.

2023. febr. 22. 19:55
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. 41 es teljesen így van. Az én anyósom konkrétan egy inkubátort lát bennem. Terhes vagyok de nem kérdezi meg sosem hogy vagyok ha jön. Utoljára akkor érdekelte ez a baba mikor a nemére volt kíváncsi. Szinte fel volt háborodva hogy nem fiú lesz a pici.
2023. febr. 22. 19:57
 45/45 anonim ***** válasza:
93%
Sok nagymama sajnos még olyan családban élt, ahol a rangidős nők belepofázhattak barmibe es neki csöndben kellett maradnia, mert az idősebbet tisztelni kell, akkor is, ha hülyeséget mond vagy szemétkedik. Most úgy érzik, eljött az ő idejük, végre ők a rangidős nők és bosszút állhatnak - csakhogy nem azon, aki szívatta őket, hanem a menyükön vagy a lányukon. Ez nagyon szomorú, sok családi kapcsolat megy tönkre ebben. Sajnos a nők a nők legnagyobb ellenségei sokszor.
2023. febr. 22. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!