Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, ha közel laknak anyósomék...

Gáz, ha közel laknak anyósomék de èn mégsem megyek oda?

Figyelt kérdés

2 évet ott laktunk férjemmel és a gyerekemmel, voltak összetűzések röviden-tömören. Feszültség,veszekedések, anyósom jó párszor meg is mondta nekem a tutit, én először hagytam, aztán meg hát már nem hagytam magam. Persze mondta hogy ő parancsol a házában, az mondom lehet, de a gyereknevelésbe ne szóljon bele… szóval hálásak is lehetünk neki, mert csak megengedte hogy ott éljünk, de nekem bőven elég volt, szóval nem igazán hiányzik.

Most a saját házamban a nyugalom szigetén élek, még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok, egyszerűen csodálatos hogy megvan a saját életünk.

Én nem megyek oda, férjem néha átmegy a kislányunkkal de én nélkülem és anyósom se jön ide, vagy marad tovább 10 percnél.

Persze a kapcsolat jobb lett köztünk sokkal, ő is nyugodtabb h mi nem vagyunk ott, főleg én meg én is nyugodtabb vagyok.

Szóval jobb a békesség.

Szerintetek gáz ha nem megyek oda, csak amikor muszáj vagy családi program van?

2022. dec. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Első mondatból lemaradt, hogy 2 évet laktunk együtt anyósomékkal.
2022. dec. 23. 13:44
 2/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz, én kb 23 évig nem mentem anyósékhoz, mindenki boldog volt tőle. Neki se hiányzol, hacsak azért nem, hogy legyen kit cikiznie, de pofonért házhoz nem megyünk.
2022. dec. 23. 13:58
 3/41 anonim ***** válasza:
18%

Én valahol azt gondolom, hogy igen, gáz.

Te mentél oda félidegenként lakni a nyakára, biztos neki is sz*r volt, hogy alkalmazkodni kell középkorú létére, eltűrni a szeszélyeid, hogy te máshogy akarsz csinálni dolgokat, ott zajolsz, koszolsz és ráadásul gyerekestül (ettől nyilván szereti az unokájàt, de nem biztos, hogy 0-24-ben egy gyerekkel akart lenni), és akkor még te vitàzol meg magyarázol.

2022. dec. 23. 14:12
 4/41 anonim ***** válasza:
19%

Igen, gáz.

Családi alkalom pont most van, karácsonykor. Ha most nem mész át, az menthetetlen viselkedés.

2022. dec. 23. 14:14
 5/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz. Mindig megvan az oka, ha valakihez nem megyünk. Én már 4 éve nem járok anyóshoz, párom mehet, amikor csak akar.
2022. dec. 23. 14:17
 6/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem félidegenként odament a nyakára lakni, albérlőnek, 3-as, hanem a fia felesége, a fiáé, aki együtt akart vele élni, de nem tudott lakással szolgálni. Nem a nőnek tett szívességet, az eddig is lakott valahol, hanem a fiának. Valójában nagyon rossz döntés.
2022. dec. 23. 14:21
 7/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz
2022. dec. 23. 14:36
 8/41 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem gáz. Hasonlóan vagyok, de mi sosem éltünk együtt.

Így nagyjából béke van. Ha mennék, nem lenne úgysem m

2022. dec. 23. 14:37
 9/41 anonim ***** válasza:
28%
Az sokkal gázabb,hogy odaszültél a nyakára. Most meg játszod a független, sértődött nagyságát.
2022. dec. 23. 15:02
 10/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz, ez így tökéletes! 💓 Jó látni, hogy ilyen szépen megoldottad az életet és a nyugalmat.
2022. dec. 23. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!