Gáz, ha közel laknak anyósomék de èn mégsem megyek oda?
2 évet ott laktunk férjemmel és a gyerekemmel, voltak összetűzések röviden-tömören. Feszültség,veszekedések, anyósom jó párszor meg is mondta nekem a tutit, én először hagytam, aztán meg hát már nem hagytam magam. Persze mondta hogy ő parancsol a házában, az mondom lehet, de a gyereknevelésbe ne szóljon bele… szóval hálásak is lehetünk neki, mert csak megengedte hogy ott éljünk, de nekem bőven elég volt, szóval nem igazán hiányzik.
Most a saját házamban a nyugalom szigetén élek, még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok, egyszerűen csodálatos hogy megvan a saját életünk.
Én nem megyek oda, férjem néha átmegy a kislányunkkal de én nélkülem és anyósom se jön ide, vagy marad tovább 10 percnél.
Persze a kapcsolat jobb lett köztünk sokkal, ő is nyugodtabb h mi nem vagyunk ott, főleg én meg én is nyugodtabb vagyok.
Szóval jobb a békesség.
Szerintetek gáz ha nem megyek oda, csak amikor muszáj vagy családi program van?
De nem is kötelező elfogadni az anyagi segítséget, nem kell odaköltözni máshoz, ha nem tudjuk elfogadni hogy az az ő háza, ô szabályai.
Itt még mindig egy normális nagymamát làtunk, aki annyit várt el, hogy ha már náluk laknak, akkor fogadják el, hogy az ő szabályai érvényesek. Ez szerintem alap, ettől még nem lesz senki gonosz, attól sem, ha megmondja a megyének, hogy "figyelj Juci, én ezt a dolgot így szoktam és nem akarok változtatni, csak mert itt vagytok".
Okés, de nem is mondta ezt, ugye?
Nem tett semmit rosszat a leírás alapján.
És akkor annyi minimális tiszteletet meg hálát nem kap cserébe, hogy néha odatolja a képét. Ahogy az anyósa eltűrte őt, úgy ő is eltűrhetné az anyósát néha.
Hahaha, én már nevetek ezeken a kommenteken komolyan. Ki mondta, hogy nem akarok odamenni karácsonykor? :D
Megyünk, ha hívnak és ha van családi program, de olvássátok már még egyszer a kérdést.
Nagyon sok történetet magatok találtatok ki, ami ne haragudjatok de elég vicces, mintsem igaz volna rám..
24-es. Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, de inkább hagyd, csak provokálni akar.
És a véleménye is teljesen logikátlan.
Szerinte én egy hálátlan dög vagyok, akit be se kellett volna engednie az anyósának a házába, de azért menjek oda mindig látogatóba?! Micsoda?
Mármint nem értem, hogy mi az értelme
Nem akkor jó az anyósomnak, ha nem látja ezt a hálátlan dögöt?
Nincs értelme
még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok
És? Ez valami kiemelkedő dolog?
Kérdező, szerintem nem gond, és nem gáz, ha nem mész. Van az az élethelyzet, amikor a legjobb a távolságtartás.
Volt ilyen az életemben, igaz, nem anyóssal. Megoldódott, külön lakunk, de semmi igényünk látni sem egymást, már 11 éve ennek (egy városban élünk pedig). Így hatalmas nyugi van. Szerintem ha feszélyez, még ünnepi pofavizitre sem kell elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!