Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, ha közel laknak anyósomék...

Gáz, ha közel laknak anyósomék de èn mégsem megyek oda?

Figyelt kérdés

2 évet ott laktunk férjemmel és a gyerekemmel, voltak összetűzések röviden-tömören. Feszültség,veszekedések, anyósom jó párszor meg is mondta nekem a tutit, én először hagytam, aztán meg hát már nem hagytam magam. Persze mondta hogy ő parancsol a házában, az mondom lehet, de a gyereknevelésbe ne szóljon bele… szóval hálásak is lehetünk neki, mert csak megengedte hogy ott éljünk, de nekem bőven elég volt, szóval nem igazán hiányzik.

Most a saját házamban a nyugalom szigetén élek, még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok, egyszerűen csodálatos hogy megvan a saját életünk.

Én nem megyek oda, férjem néha átmegy a kislányunkkal de én nélkülem és anyósom se jön ide, vagy marad tovább 10 percnél.

Persze a kapcsolat jobb lett köztünk sokkal, ő is nyugodtabb h mi nem vagyunk ott, főleg én meg én is nyugodtabb vagyok.

Szóval jobb a békesség.

Szerintetek gáz ha nem megyek oda, csak amikor muszáj vagy családi program van?

2022. dec. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2023. jan. 5. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!