Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gáz, ha közel laknak anyósomék...

Gáz, ha közel laknak anyósomék de èn mégsem megyek oda?

Figyelt kérdés

2 évet ott laktunk férjemmel és a gyerekemmel, voltak összetűzések röviden-tömören. Feszültség,veszekedések, anyósom jó párszor meg is mondta nekem a tutit, én először hagytam, aztán meg hát már nem hagytam magam. Persze mondta hogy ő parancsol a házában, az mondom lehet, de a gyereknevelésbe ne szóljon bele… szóval hálásak is lehetünk neki, mert csak megengedte hogy ott éljünk, de nekem bőven elég volt, szóval nem igazán hiányzik.

Most a saját házamban a nyugalom szigetén élek, még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok, egyszerűen csodálatos hogy megvan a saját életünk.

Én nem megyek oda, férjem néha átmegy a kislányunkkal de én nélkülem és anyósom se jön ide, vagy marad tovább 10 percnél.

Persze a kapcsolat jobb lett köztünk sokkal, ő is nyugodtabb h mi nem vagyunk ott, főleg én meg én is nyugodtabb vagyok.

Szóval jobb a békesség.

Szerintetek gáz ha nem megyek oda, csak amikor muszáj vagy családi program van?

2022. dec. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
60%
Az ő gyereke tiszteletben fogja tartani a tisztességes rokoni kapcsolatokat, amik nem a másik ócsárlásán, megkérdőjelezésén alapulnak. Olyanfajta rokoni kapcsolatokat ne is tanuljon.
2022. dec. 23. 20:39
 32/41 anonim ***** válasza:
63%
Nem
2022. dec. 23. 20:41
 33/41 anonim ***** válasza:
53%

De mi az a borzasztó, amit anyósod csinált?

Mert eddig semmit nem tudunk azon kívül, hogy befogadott titeket, segített a gyerek körül és elviselte, hogy ott vagy, pedig neki sem lehetett könnyű.

Az, hogy megmondta, mik a szabályok nála, nem gonoszkodás.

2022. dec. 23. 20:42
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
Azt hol olvastad, hogy megmondta, mik a szabályok nála? Nyilván nem arról beszélt, hogy hol tartják a felmosórongyot. Bizonyára mindent megkérdőjelezett, ahogy a kérdező a saját életüket (nem az anyósét) akarta élni. Valamint beleszólt a gyereknevelésbe. Az, hogy szállást ad, nem teszi megengedetté, hogy uralni akarja a másikat. El is költöztek tőle, amint tudtak.
2022. dec. 23. 20:51
 35/41 A kérdező kommentje:

Na csak hogy a dögkeselyűknek legyen még mibe belekötni, leírom hogy mikor ott laktunk, minden idegesített. Nem részletezem, de lényeg, hogy a férjemmel se jöttem ki jól pont emiatt és sokat vitatkoztunk is. Fogalmam sincs hogy miért, de mióta külön lakunk egyszerűen teljesen nyugodt lettem.

Imádom, hogy a családom az enyém. Nem szól bele senki, hogy mit hogy csinálok, nem tesz senki kéretlen megjegyzést, azt és úgy főzök és akkor amikor akarom, itt minden az enyém és a férjemé, senki se parancsol senkinek. Szóval nagyon jó érzés itt lenni, anyósom se jön ide, hiába hívjuk de akkor teljesen jogos az is, ha én is távol tartom magam a váratlan találkozgatásoktól.

Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat

2022. dec. 23. 21:06
 36/41 anonim ***** válasza:
42%

De akkor minek laktatok ott, ha minden idegesített? Ember, ez a ti döntésetek volt, nehogy anyósod legyen már a rossz, mert az ő házában nem érezhetted úgy magad, mint a sajàtodban és minden idegesített, szerinted ő ezt nem élte àt veled kapcsolatban?

Hogy ott vagy, rendezkednél, húzod a pofád mindenre, veszekszel, téged kell néznie, mert derogál nektek albérletbe menni, és ő nem jó, de a háza igen?

2022. dec. 23. 21:13
 37/41 A kérdező kommentje:

36-os. Úgy érzem provokàlni akarsz, de attól még válaszolok.

Én albérletben laktam volna, de nem voltam döntéshelyzetben, ebbe pedig nem megyek bele.

Az hogy a férjemmel és a gyerekemmel lehessek, az fontosabb volt, még úgyis ha kéretlenül bepofátlankodtam magam anyósom házába.

A válaszokat megkaptam, innentől kezdve nem reagálok.

2022. dec. 23. 21:17
 38/41 anonim ***** válasza:
51%

Mit tennél,ha anyós kerülne olyan helyzetbe, hogy most ő költözne hozzátok?

Úgy látom nálatok még nem lakott huzamosabb ideig senki.

2022. dec. 26. 14:26
 39/41 anonim ***** válasza:
87%
Egyàltalàn nem gàz. Sokkal jobb tàvolsàgot tartani, ha különben nem jönnétek ki jól egymàssal. Az én anyósom 10 percre lakik tőlünk gyalog. Àtlag két havonta látom, ha ünnep, vagy születèsnap van a csalàdban. Nem hiànyzik, ès mindenkinek jobb így. Èn nem bírom elviselni a bunkó stílusàt ès az örökös dirigàlàsàt. Ha gyakrabban làtnàm, màr 200 - szor összevesztünk volna. Így viszont nem. Kifejezetten rossz hatàssal van ràm az egèsz ember úgy, ahogy van, ès rengeteg negatív èrzèst kelt bennem. Senki kedvèèrt nem mèrgezem magam vele. Akkor sem, ha közel lakik. Őt egyèbkènt a sajàt lànya, vagyis a sógornőm is kerüli, amikor csak tudja. Ez is pèlda rà, hogy rà, hogy attól, hogy valaki vèrrokonod, vagy kapcsolat rèvèn kènyszer rokonsàgba kerülhetek, mèg koràntsem biztos, hogy szeretni is fogod. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
2022. dec. 29. 09:52
 40/41 anonim ***** válasza:
48%
A jelek (hívjátok, nem megy), meg ahogy az itteni stílusod alapján következtetem, anyósodnak sem gáz, hogy nem mész. Én legalábbis örülnék a helyében.
2023. jan. 2. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!