Gáz, ha közel laknak anyósomék de èn mégsem megyek oda?
2 évet ott laktunk férjemmel és a gyerekemmel, voltak összetűzések röviden-tömören. Feszültség,veszekedések, anyósom jó párszor meg is mondta nekem a tutit, én először hagytam, aztán meg hát már nem hagytam magam. Persze mondta hogy ő parancsol a házában, az mondom lehet, de a gyereknevelésbe ne szóljon bele… szóval hálásak is lehetünk neki, mert csak megengedte hogy ott éljünk, de nekem bőven elég volt, szóval nem igazán hiányzik.
Most a saját házamban a nyugalom szigetén élek, még a férjemmel se kötözködök, gyerekemmel se kiabálok, egyszerűen csodálatos hogy megvan a saját életünk.
Én nem megyek oda, férjem néha átmegy a kislányunkkal de én nélkülem és anyósom se jön ide, vagy marad tovább 10 percnél.
Persze a kapcsolat jobb lett köztünk sokkal, ő is nyugodtabb h mi nem vagyunk ott, főleg én meg én is nyugodtabb vagyok.
Szóval jobb a békesség.
Szerintetek gáz ha nem megyek oda, csak amikor muszáj vagy családi program van?
De mi az a borzasztó, amit anyósod csinált?
Mert eddig semmit nem tudunk azon kívül, hogy befogadott titeket, segített a gyerek körül és elviselte, hogy ott vagy, pedig neki sem lehetett könnyű.
Az, hogy megmondta, mik a szabályok nála, nem gonoszkodás.
Na csak hogy a dögkeselyűknek legyen még mibe belekötni, leírom hogy mikor ott laktunk, minden idegesített. Nem részletezem, de lényeg, hogy a férjemmel se jöttem ki jól pont emiatt és sokat vitatkoztunk is. Fogalmam sincs hogy miért, de mióta külön lakunk egyszerűen teljesen nyugodt lettem.
Imádom, hogy a családom az enyém. Nem szól bele senki, hogy mit hogy csinálok, nem tesz senki kéretlen megjegyzést, azt és úgy főzök és akkor amikor akarom, itt minden az enyém és a férjemé, senki se parancsol senkinek. Szóval nagyon jó érzés itt lenni, anyósom se jön ide, hiába hívjuk de akkor teljesen jogos az is, ha én is távol tartom magam a váratlan találkozgatásoktól.
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat
De akkor minek laktatok ott, ha minden idegesített? Ember, ez a ti döntésetek volt, nehogy anyósod legyen már a rossz, mert az ő házában nem érezhetted úgy magad, mint a sajàtodban és minden idegesített, szerinted ő ezt nem élte àt veled kapcsolatban?
Hogy ott vagy, rendezkednél, húzod a pofád mindenre, veszekszel, téged kell néznie, mert derogál nektek albérletbe menni, és ő nem jó, de a háza igen?
36-os. Úgy érzem provokàlni akarsz, de attól még válaszolok.
Én albérletben laktam volna, de nem voltam döntéshelyzetben, ebbe pedig nem megyek bele.
Az hogy a férjemmel és a gyerekemmel lehessek, az fontosabb volt, még úgyis ha kéretlenül bepofátlankodtam magam anyósom házába.
A válaszokat megkaptam, innentől kezdve nem reagálok.
Mit tennél,ha anyós kerülne olyan helyzetbe, hogy most ő költözne hozzátok?
Úgy látom nálatok még nem lakott huzamosabb ideig senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!