Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja az összes anyós...

Miért akarja az összes anyós pelenkázni,fürdetni örökké kivenni a kezünkből a gyereket amikor hosszabb időre vendegsegben vannak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 04:49
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
88%
Általában csak 2 anyós szokott lenni. Amúgy meg pontos választ ők adhatnak rá.
2023. jan. 8. 04:58
 2/45 A kérdező kommentje:
Másnál is ugyanígy van?
2023. jan. 8. 05:17
 3/45 anonim ***** válasza:
95%
Józan paraszti esszel belegondova nyilván azért, mert ők nem mindennap vannak a gyerekkel és szeretnének jobban az élete részesei lenni.
2023. jan. 8. 06:14
 4/45 anonim ***** válasza:
37%
Engedd neki.
2023. jan. 8. 06:21
 5/45 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, kérdezd meg anyádat, hiszen ő is egy anyós.
2023. jan. 8. 06:23
 6/45 anonim ***** válasza:
93%

De miért baj, ha egy nagyszülő - akár a férj, akár a feleség anyja - szívesen pelenkázná, fürdetné a gyereket? Nyilván azért csinálná, mert egy kisbaba aranyos, jól esik gondoskodni róla, pláne ha áz ember unokájáról van szó, akkor még szívesebben foglalkozik vele.

Mi bármikor mentünk anyósomékhoz (nekem nincsenek szüleim), mindig hagytam, hadd pelenkázza, sétáltassa, ha ott alszunk, fürdesse. Én tudom csinálni otthon eleget, a nagyszülő meg boldog, a gyerekkel is alakul a kötődés, ő is szokja, hogy nem csak anya létezik, ez később igen jó dolog.

Mondjuk nálunk sosem akarta kivenni a gyereket a kezemből, talán pont azért, mert nem sajnáltam tőle, hogy megfoghassa néha, nyilván ha nyűgös volt, visszavettem megnyugtatni, de nem kezeltem a tulajdonomként.

Én azt nem értem, sok anyuka - bár személyesen nem ismerek ilyet, csak itt gyk-n szoktam olvasni -, miért van annyira belegyógyulva a gyerekébe, hogy még azt is sajnálja a gyerek nagyanyjától, hogy szerencsétlen átpelenkázza vagy megfogja. Persze, csak a férje anyjától sajnálja, a sajátjától nem.

2023. jan. 8. 06:58
 7/45 anonim ***** válasza:
24%
Mert az anyós mindig "okos,,!:D
2023. jan. 8. 07:04
 8/45 anonim ***** válasza:
81%
Ha meg nem tennék azért hisztiznél hogy semmiben se segítenek. Majd akkor se akard odaadni a gyereket ha el kell menned valahova hogy vigyázzanak rá:-D
2023. jan. 8. 07:16
 9/45 anonim ***** válasza:
96%

Nem minden anyós! Én pl. biztos nem tolonganék ezért.

De a 3-as és 6-os válasza tökéletes magyarázat, nem ártana megszívlelned, akkor talán még boldogabb is lehetnél.

2023. jan. 8. 07:17
 10/45 anonim ***** válasza:
94%

1. kommunikáció

2. mert ők nem lehetnek a gyerekkel, csak x időben

3. ha nem tetszik, ne engedd

2023. jan. 8. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!