Miért akarja az összes anyós pelenkázni,fürdetni örökké kivenni a kezünkből a gyereket amikor hosszabb időre vendegsegben vannak?
"ha nem tetszik, ne engedd"
Azért ez nem így működik, apja is van annak a gyereknek, ha ő megengedi az anyjának, hogy átpelenkázza a gyereket, akkor a kérdező ne pattogjon.
13.
Viszitek a kádat, hogy a "harcias" vénasszony ne boruljon ki?
Nem is tudom ki a nem normális ebben a beteges kapcsolatban. :D
Gondolom a 13-as az angyalian elfogadó türelmére kapta a felpontozást, mert az anyósa tényleg nem egyszerű természet. :)
Amúgy az tényleg teljesen alapvető, normális igény, ha szeretné a kezébe fogni a gyereket. Én mondjuk a pelenkázásért nem hiszem, hogy kardoskodnék nagymamaként, meg a fürdetést is legfeljebb megnézni szeretném. De ha anyósom bármelyiknél jelen lenne, mikor épp aktuális, és szólna hogy ő szeretné csinálni, hagynám, hadd örüljön.
Nem azzal szokott lenni a baj, hogy szeretnének ilyeneket, hanem azzal, ha erőszakosan fejezik ki. Ha szól, hogy szeretné megfogni, vagy akár csak kérőn kinyújtja a kezét, nekem jó. De aki minden jelzés nélkül megragadja és kitépi az anyja kezéből a babát, meg szigorú, ellentmondást nem tűrő hangon kijelenti, hogy "én pelenkázom be", "én fürdetem meg", az joggal vív ki ellenszenvet.
Szerencsére az enyém nem ilyen. Vannak dolgai, személyiségvonásai, amiket nem nagyon bírok, de azok ide pont nem terjednek ki, és én sem akarom nem odaadni neki az unokát, csak mert valami más nem tetszik benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!