Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja az összes anyós...

Miért akarja az összes anyós pelenkázni,fürdetni örökké kivenni a kezünkből a gyereket amikor hosszabb időre vendegsegben vannak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 04:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
64%
Hát elolvasva itt sok választ, azért vannak olyanok,akik nem teljesen vannak képben.Én engedtem mindig mindent,most is,de ha egyszer az a gyerek azonnal ordít a kezébe, akkor nem fogom tétlenül nézni azért,hogy a mamának legyen jó.Az első gyerekemet meg 2 hétig nem fürdethettem én,mert anyósom véletlenül mindig pont fürdésre jött,és akkor had csinálja már,meg legalább megmutatja.(kisgyermek gondozó a szakmám)Szóval azért vannak végletes esetek is.Utána azért húztunk határokat,meg kellett beszélni ezt-azt,nincs semmi tiltva,de ha valamit nem jól tud csinálni,azt ne akarja már,és persze fogja meg,dajkálgassa,de ne akkor mikor a baba nem akarja, akkor se,ha szerinte majd abbahagyja a sírást,vagy ő jobban tudja mi a baja.
2023. jan. 8. 11:33
 22/45 anonim ***** válasza:
56%

Nem minden anyós. Az enyém egyáltalán nem ilyen. Kb 2 havonta látja csak őket, volt olyan, hogy mondtuk, hogy mennénk, ott is aludnánk, azt mondta hogy ne, mert korán kell kelnie... Szóval egy kis kellemetlenség miatt inkább kihagyta az egészet, nemhogy pelenkázza vagy megfogja

(a max idő amíg ő itt tartózkodik az évi 2x2 óra, a gyerekek szülinapján)

2023. jan. 8. 11:48
 23/45 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk mivel szereti az unokajat?

Miert veszi minden mai no sertesnek? Orulni kene neki

Maskor meg panaszkodtok hogy kiegtek mert nincs segitseg

(Nem vagyok anyos, 23/N)

2023. jan. 8. 12:46
 24/45 anonim ***** válasza:
95%

Anyósom (de még anyám srm) soha nem akarta egyik gyerekemet se fürdetni. A pelenkázásért se állt sorba.

Soha nem erőszakoskodott, nem szólt bele semmibe. Nagy mázlim volt vele. Tényleg bírtuk egymást.

2023. jan. 8. 12:57
 25/45 anonim ***** válasza:
86%
Az én anyósom nem akarja, max ha direkt megkérem.
2023. jan. 8. 13:16
 26/45 anonim ***** válasza:
88%
26-os, mert aki szívesen megfogná vagy átpelenkázná az unokáját, aj beteg vagy mi? Az anyai nagymamák is szokták szeretni ezt csinálni, szóval nem értem az összefüggést.
2023. jan. 8. 14:02
 27/45 anonim ***** válasza:
32%

Nem értem ezt a hájpot, nem fáradtak el a gyereknevelésbe, meg a mindennapok munkájába, gürcölésébe az anyósok, hogy minden áron anyák akarnak újra lenni?

Én örülök, hamár a gyerekeimet nem kell felügyelni, nemhogy ujra kezdjem. Van nekem elég tervem.

Ezek unatkoznak? Vagy mind munkanélküli? Vagy már nyugger, aki nem dolgozott komoly melót?

2023. jan. 8. 14:10
 28/45 anonim ***** válasza:
75%

28-as, te hülye vagy?

Mi lenne fáradtság abban, ha az ember hetente, kéthetente tisztába rak vagy babusgat egy kisbabát?

Lehet, hogy neked terhet jelentettek a gyerekeid, de normális ember szereti őket, ezért örömmel várja a gyerekei gyerekeit is, szeretettel és akit szeretünk, azzal jól esik foglalkozni. Főleg egy kisbabával.

2023. jan. 8. 14:24
 29/45 anonim ***** válasza:
81%
14.10-es, te nagyon sivár lelkületű ember lehetsz és ahogy beszélsz a saját gyerekeid felneveléséről, abban se lehetett túl sok szív, túl sok köszönet. Attól, hogy felneveltük a gyerekeinket és vannak saját terveink is ezután is, meg van munkánk, még lehetünk meleg szívű, gondoskodó nagymamák.
2023. jan. 8. 16:04
 30/45 anonim ***** válasza:
28%

Ja, én vagyok a sivár, mégis az állítólagos csodanagymamák mennek a szülők agyára és írnak róluk ki kérdést.

Itt nem egy-egy alkalomról van szó, hanem leuralásról, rátelepedésről, kéretlen fontoskodásról. Nem veszitek észre? Ti szentek... :D

A gyereknevelés igenis kimerítő és fárasztó. Persze itt mindenki egy terminator. :D

2023. jan. 8. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!