Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ennyire fontos a kereszt...

Miért ennyire fontos a keresztelő?

Figyelt kérdés

Mi a férjemmel nem szeretnénk a gyerekeinknek keresztelőt. Én úgy vagyok vele hogy meg hagyom nekik a lehetőség hogy ők döntsék el, hogy szeretnék vagy sem.

De vannak olyanok a családban akiknek ez nem tetszik, köztük anyósom is. Ő mondta hogy illene megkeresztelni őket, meg ez szokás. Utána mondtuk neki hogy lehet csinálnánk névadót a gyerekeknek. De azt mondta az nem jó, mert az nem templomban történik. Igy úgy döntöttünk a férjemmel hogy akkor nem lesz egyik sem. Meg őszintén szólva, keresztanya lenne mindkettőnél, de keresztapa már kérdéses. De anyósom nem tud bele nyugodni abba hogy nem lesz keresztelő. Szóval a kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire fontos lenne a keresztelő?

2023. jan. 3. 18:45
 231/245 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon sajnálak titeket mert amikor eljön jézus a felhőkön nagy hatalommal angyali harsonával minden szem meg fogja látni még akik keresztre szegezték azok is és siratni fogja öt minden nemzetség,és akkor majd ti is azt fogjátok mondani mért nem hittünk és fogadtuk el jézust megváltonak,
2023. jan. 5. 09:52
 232/245 anonim ***** válasza:
14%
Eljön nagy hatalommal dicsősségel
2023. jan. 5. 09:53
 233/245 anonim ***** válasza:
79%
232# egy gonosz öregasszony szemelyeben jön el, ugyanis biztos vagyok benne hogy lesz keresztelő! Az anyós miatt.
2023. jan. 5. 10:34
 234/245 anonim ***** válasza:
19%

"Ezt a süket rizsát lökitek kétezer éve... ha eddig nem jött össze, ezután se fog."

Ha ateista is valaki: mi az a kétezer év a világegyetem korához képest? :D

2023. jan. 5. 10:39
 235/245 anonim ***** válasza:
91%
Én már csak azért sem engednem hogy legyen keresztelő! Milyen jogon hoz valaki döntést az én gyerekeim sorsa felett?a szülein kívül erről senki más nem dönthet
2023. jan. 5. 10:42
 236/245 anonim ***** válasza:
11%

"Én már csak azért sem engednem hogy legyen keresztelő! Milyen jogon hoz valaki döntést az én gyerekeim sorsa felett?"

Nem rólad szól a kérdés.

2023. jan. 5. 10:44
 237/245 anonim ***** válasza:
84%
De nem is a babonás vén szipirtyóról, aki más gyereke fölött rendelkezne.
2023. jan. 5. 11:08
 238/245 anonim ***** válasza:
83%

236# reméljük te nem alapítasz családot ha egy ilyen helyzetben így vélekedsz

237# sajnos sok vén szipirtyo teszi tönkre a gyerekei házasságát, ezért szól bele ebbe is

2023. jan. 5. 11:22
 239/245 anonim ***** válasza:
96%
Annak a házasságát lehet tönkretenni aki ezt engedi, és annak a gyerekének az életét szabja meg más, aki elég töketlen ahhoz hogy ezt hagyja.
2023. jan. 5. 11:23
 240/245 anonim ***** válasza:
6%

"reméljük te nem alapítasz családot ha egy ilyen helyzetben így vélekedsz"

Vagyis ha úgy vélekedek, hogy nem rólad szól a kérdés? Annak mégis mi köze az én családalapításomhoz? :DD

2023. jan. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!