Miért ennyire fontos a keresztelő?
Mi a férjemmel nem szeretnénk a gyerekeinknek keresztelőt. Én úgy vagyok vele hogy meg hagyom nekik a lehetőség hogy ők döntsék el, hogy szeretnék vagy sem.
De vannak olyanok a családban akiknek ez nem tetszik, köztük anyósom is. Ő mondta hogy illene megkeresztelni őket, meg ez szokás. Utána mondtuk neki hogy lehet csinálnánk névadót a gyerekeknek. De azt mondta az nem jó, mert az nem templomban történik. Igy úgy döntöttünk a férjemmel hogy akkor nem lesz egyik sem. Meg őszintén szólva, keresztanya lenne mindkettőnél, de keresztapa már kérdéses. De anyósom nem tud bele nyugodni abba hogy nem lesz keresztelő. Szóval a kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire fontos lenne a keresztelő?
"Ezt a süket rizsát lökitek kétezer éve... ha eddig nem jött össze, ezután se fog."
Ha ateista is valaki: mi az a kétezer év a világegyetem korához képest? :D
"Én már csak azért sem engednem hogy legyen keresztelő! Milyen jogon hoz valaki döntést az én gyerekeim sorsa felett?"
Nem rólad szól a kérdés.
236# reméljük te nem alapítasz családot ha egy ilyen helyzetben így vélekedsz
237# sajnos sok vén szipirtyo teszi tönkre a gyerekei házasságát, ezért szól bele ebbe is
"reméljük te nem alapítasz családot ha egy ilyen helyzetben így vélekedsz"
Vagyis ha úgy vélekedek, hogy nem rólad szól a kérdés? Annak mégis mi köze az én családalapításomhoz? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!