Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ennyire fontos a kereszt...

Miért ennyire fontos a keresztelő?

Figyelt kérdés

Mi a férjemmel nem szeretnénk a gyerekeinknek keresztelőt. Én úgy vagyok vele hogy meg hagyom nekik a lehetőség hogy ők döntsék el, hogy szeretnék vagy sem.

De vannak olyanok a családban akiknek ez nem tetszik, köztük anyósom is. Ő mondta hogy illene megkeresztelni őket, meg ez szokás. Utána mondtuk neki hogy lehet csinálnánk névadót a gyerekeknek. De azt mondta az nem jó, mert az nem templomban történik. Igy úgy döntöttünk a férjemmel hogy akkor nem lesz egyik sem. Meg őszintén szólva, keresztanya lenne mindkettőnél, de keresztapa már kérdéses. De anyósom nem tud bele nyugodni abba hogy nem lesz keresztelő. Szóval a kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire fontos lenne a keresztelő?

2023. jan. 3. 18:45
 221/245 anonim ***** válasza:
91%
Isten? Nem tudtam hogy ekkora hatalmasság a férje XDXD
2023. jan. 4. 19:46
 222/245 anonim ***** válasza:
9%
224., lehet röhögni, de ha a férjek adnák a gyerekeket, nem lenne akkora sorállás a lombikprogramokon...
2023. jan. 4. 20:02
 223/245 anonim ***** válasza:
60%

Isten hagyja hogy eroszakoljanak öljétek embereket kinozzanak. Az ő akarata az hogy nem lep közbe (már ha létezik). A passzivitás miközben minden eszköze megvan hogy segítsen az ugyanolyan mintha az ő akarata lenne.

#221 nem hiszek benne. Csak leírtam hogyha létezne is, akkor se bíznék benne.

2023. jan. 4. 20:21
 224/245 anonim ***** válasza:
16%

"#221 nem hiszek benne."

Akkor miért pazarolsz rá ennyi szót? Én pl. nem hiszek az egyszarvúkban, de odáig se jutok, hogy megnézzem, hány kérdés van itt róluk, nem hogy ennyi hozzászólást írjak oda. Inkább mással foglalkozom.

2023. jan. 4. 20:27
 225/245 anonim ***** válasza:
85%

Emberek, ez egy troll, ne törődjünk vele meg az istenmániájával a továbbiakban...

Kérdező! Nem fontos a keresztelő! Ha ti nem akartok, ne tartsatok semmit!

2023. jan. 4. 20:46
 226/245 anonim ***** válasza:
100%
Továbbmegyek. Rendes pap meg sem kereszteli a gyermeket, ha nem vállaljátok, hogy keresztény értékrend szerint nevelitek fel. Ez nem egy hagyományőrző csoport.
2023. jan. 4. 21:38
 227/245 anonim ***** válasza:
12%
Kedves komentelök itt sokan nem fogják fel milyen fontos a keresztelkedés,sokan kérdezitek mért van ennyi gonoszság a földön? A sátán,ördög ö csinálja a rosszat az emberekkel kicsikkel és nagyokal de mindenért meg fog fizetni amit az emberekkel csinált,de senkinek nincs jogában hogy istent kritizálja ha nem ismeri az igazságot,minden ember cselekedetei szerint lesz megitêlve,isten és jézus nem eröltetik az emberekre magukat,az emberek maguk döntik el hogy elfogadják e jézust megváltojuknak és hisznek e benne és még e térnek büneikböl,de jó ha tudjátok hogy nem sok van már hàtra jézus visszajöveteléig és ha ez megtörtént nincs több esély a megtérésre,azoknak akik nem fogadtál el jézust és nem tértek meg azoknak a kénköves tüzben lessz az osztályrészük ahonnan nincs vissza út,
2023. jan. 4. 22:33
 228/245 anonim ***** válasza:
91%
#231 ha a sátán a felelős, isten miért nem szabadul meg tőle? Hiszen mindenható. És jó igazságos es békés világot akar. Akkor miért nem iktatja ki, vagy “téríti” meg a sátánt? Vagy mégsem mindenható? Vagy mégsem akar békét?
2023. jan. 4. 22:52
 229/245 anonim ***** válasza:
2%
Amint le írtam megfog szabadulni töle,új évet és új föld lesz és a sátán már többet nem lessz,
2023. jan. 5. 07:47
 230/245 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a süket rizsát lökitek kétezer éve... ha eddig nem jött össze, ezután se fog.
2023. jan. 5. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!