Ezt nem vennétek sértésnek?
"
Aha, szóval pénzeled, de a kevés szabadidőd is inkább nem vele töltöd. Nem csoda, ha anyós ideges."
És miért ideges ?! Ha a lánya boldogan elfogadja a pénzt , és simán elvan a kérdező nélkül?! Nem kötekedni akarok , de ha a csajt nem érdekli akkor téged miért? Egyébként nem kötelező senkivel együtt élni !
De most én nem értem, anyósodnak nem lehet saját véleménye, ő nem tarthatja hülyeségnek, hogy egy kocsira versz el pénzt? Köze persze nincs hozzá, de véleménye még lehet.
Vagy az a baj, hogy el is mondta a véleményét? Nem értjük, min hisztizel.
Nyilván mert herótja van a bnkó képedből.
Kss a neve - ezt egy havernak sem mondom, van benne van a pakliban h szájon cs.sz.
Igazad van kérdező!!
Senkinek semmi köze hozzá mit kezdesz a pénzeddel, időddel, életeddel.
Én még a Franc a is elküldöm ha valaki beleokoskodik mi értelmes számomra(!!!) és mi nem.
Én egy tigrát kezdek kasznizni, fényezni stb.
Annyi a külömbség, hogy a feleségem autója és ő szeretné jó állapotban tartani ill rendbehozni a dolgokat rajta.
Anyósnak Ehez rohadtul semmi köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!