Milyen jellemű ember vágja oda “sértésnek” hogy REMÉLEM NEKED NINCS/SOSEM LESZ GYEREKED?
Akkor írom hogy remélem soha nem lesz gyerek, ha úgy gondolom semmi ösztöne arra hogy gyereket neveljen azzal a hozzáállással, jellemmel, szokásokkal ami a kommentjeiből, kérdéséből lesüt.
És ugyan miért ne mondhatnám ezt? Nem sértésnek vágom oda, csak megmondom a véleményem, hátha esetleg megpróbál magán változtatni az illető, vagy át gondolni hogy mi az amit rosszul csinál, hogyan áll hozzá a témához. Ennyi erőből ne mondhassam már azt sem hogy ne essen az eső, mert megbántom vele az eget. :'D
Lehet, hogy én is írtam már le, de gondolni biztos gondoltam. (Lehet gondolkodni, milyen jellemű ember lehetek!)
Olyan reagálásnál, ahol az illetőből sütött, hogy a gyereket csak tehernek, problémának látja.
Minden gyereknek elemi joga, hogy szeretetben nevelkedhessen, hogy szüleinek öröme, szeme fénye legyen. Nagyon-nagyon sajnálom azt, aki ezt kisgyerekkorában nem kapja meg. Szinte bizonyosan sebzett lelkű ember lesz belőle.
Bármilyen jellemű gondolkodhat így.
Én is volt, hogy megkaptam ezt a mondatot, mert nagyon nem értettem egyet valakivel ezen az oldalon. Én meg pont ugyanezt gondoltam, hogy remélem nem kell senkinek olyan ember mellett szenvedni majd, mint az engem éppen szapuló egyén.
Nem az érvelés a cél, sem a sértegetés, csak a gondolatom kifejtése.
9-es o megnyugtattal. Erre nem gondoltam sose:-) :-).
Egyszer elmondtam egy asszonynak, hogy csalja a ferje es gyereket akart csinalni a szeretonek. Ekkor kijelentette remeli sose lesz gyereke a nonek, hogy az ilyennek ne legyen. Nekik volt 4, de a ferjnek sokfele szeretoje is es volt, akinek csinalt is gyereket. Gondoltam mérgében mondja. Csak nem ertettem miert inkabb a ferjenek kivanja ezt, hiszen o csalta meg! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!