Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt nem vennétek sértésnek?

Ezt nem vennétek sértésnek?

Figyelt kérdés
4éve építgetek egy öreg Citroen 2CV-t , lakatolást, festést, motorfelújítást minden én csinálok egyedül. Nagyon sok pénzbe és mégtöbb munkába került eddig, a műszerfalat személyesen hoztam Franciaországból. Tegnap nálunk járt a barátnőm anyja, és azt mondta, hogy ő nem érti miért költök ennyit erre a "ronda" autóra, és hogy azt pénzt költhetném normális dolgokra is.

2022. jún. 3. 19:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
10%
Visszaszólsz az öreglánynak: " Nem értem, hogy egy öregedő kasznira minek költenek, gondolok itt a fodrászra, kozmetikusra, sminkre és ruhákra. Ezt a pénz igazán költhetné nirmálos dolgokra."
2022. jún. 4. 11:03
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor és ott mit reagáltál a barátnőd anyukájának a megjegyzésére?
2022. jún. 4. 11:13
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a ronda. Hagyd rá. Kár idegesítened magad. Ha neked ez a hobbyd, akkor élvezd.
2022. jún. 4. 12:32
 34/45 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező még mindig nem válaszolt hogy a hobbikázáson kívül fizet-e bármit is...
2022. jún. 4. 14:20
 35/45 A kérdező kommentje:
Hogyne fizetnék. Ha már itt tartunk, háromszor annyit keresek mint a barátnőm és ez nem az autóra megy rá.
2022. jún. 4. 16:15
 36/45 anonim ***** válasza:
75%
És foglalkozol vele normálisan? Veszel neki néha apró ajándékokat? Mentek programokra? Vagy csak otthon ültök?
2022. jún. 4. 16:19
 37/45 A kérdező kommentje:
Sokat dolgozom (nem az autón) és azt kevés szabadidőmet inkább itthon szeretem tölteni. Ő eljár nélkülem is szórakozni és azt is én fizetem. Mindenki jól jár.
2022. jún. 4. 16:30
 38/45 anonim ***** válasza:
78%
Marha jól jár, hogy bár fizeted a szórakozását, nem veled van, mert vagy dolgozol vagy az autót bütykölöd. Ez egészen biztosan nem kapcsolat, legalábbis a barátnődnek nyilván nem és ezt anyósod is látja.
2022. jún. 4. 17:01
 39/45 anonim ***** válasza:
77%
Ja, hogy nem is kapcsolat ami köztetek van, és a csaj a tragacs után jön a fontossági sorrendben.
2022. jún. 4. 17:09
 40/45 anonim ***** válasza:
74%
Aha, szóval pénzeled, de a kevés szabadidőd is inkább nem vele töltöd. Nem csoda, ha anyós ideges.
2022. jún. 4. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!