Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt nem vennétek sértésnek?...

Ezt nem vennétek sértésnek? Mi erre a helyes válasz?

Figyelt kérdés
Sajnos a millióba benne van a jogsim. De már a végén nem adtam fel, mert ennyi pénzt nem akartam kidobni eredménytelenül az ablakon. Nagy nehezen atrugdaltak a vizsgán. Közbe kiderült iranyteveszto vagyok (elég durván....) illetve nem bírok koncentrálni. Ezt tetézte egy abnormális oktató meg egy autobaleset látványa. Most tudom jön az, hogy de vezetnem kell, meg a gyakorlás. De egyszerűen a párom sem érti meg, hogy nem bírok autóban ülve koncentrálni, nem tudom melyik a jobb meg a bal, nem tudok parkolni, nem tudom mikor hova kell nézni és félek. (de ez valami genetika lehet, mert a családban egy nő sem tud vezetni) Én nem ülök autóba, mert tudom magamról, hogy közveszélyes vagyok és, hogy simán elutnek bárkit. És akkor jön a párom meg anyósom... Erőltetik ezt az egész retket. Anyósommal évente 3x találkozok de nincs jobb témája mint, hogy én mikor veszek kocsit és hogy én mennyit vezetek? MIÉRT KELL ÁLLANDÓAN A GYENGESEGEMET FELHOZNIA??? Mikor tudja nagyon jól, hogy nem tudok vezetni. MIÉRT JÓ ÁLLANDÓAN EZZEL BELÉM RÚGNI??? És kinevetni??? Hogy mekkora egy bena vagyok?? És lenezni, hogy nem tudok vezetni??? És akkor megyünk hazafelé, párom megy 100 al jó esős az idő és akkor megkerdezi na mikor veszem át? Én meg megmondtam neki, hogy most de akkor ne csodálkozzon majd ha nem érünk haza. Nagyon nagyon unom, hogy állandóan anyósom gonoszságból nevet az orra alatt, hogy nem megy nekem. Egyébként nem vagyunk jóba úgyhogy tudom, hogy ez minden csak nem jó szándék.
2021. márc. 21. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

Ezek az anyósok már csak ilyenek,nem szeretik ha az első helyet átveszitek,találkozz vele minél kevesebbet.

A vezetésről meg annyit, ugyanez volt,most meg rallizok és még a mindent kritikus apám is mondja jó autóvezető vagyok.

2021. márc. 21. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Azért az fura, hogy nem az zavar, hogy a párod lenéz és nem tud elfogadni, hanem az, hogy anyósod mit zagyvál össze. Az anyósproblémát könnyű kezelni, évi hárommal csökkentsd a találkozások számát.
2021. márc. 21. 19:43
 3/13 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
89%

Millióban? xd hogy ? Sajnálom, kemény.

*Közben am.

Egyik exnőm is iránytévesztő volt, nem olyan durván, de kemény, hogy ő elsőre átment én meg anno 3adjára a forgalmin.

jóban*

Hát szerintem engedd el. Igazából tök rendes tőled és felelősségteljes, hogy nem akarsz így vezetni. talán egy kevés gyakorlás segíthetne, olyankor, mikor nincsenek az utakon, pl estefelé vagy egy arkolóban. Akár egyedül gyakorlnod, hogy ne idegesítsen más, hogy rádszól vagy türelmetlenkedik. De ha nem akarsz vezetni, szerintem az is rendben van. Mamám anno 20 évesen fejre borult egy zsigulival, azóta nem vezetett, eltel 50 év és senki nem érdekel. ha nem akarsz, nem kell, a te dolgod. Nehogy már más egzecíroztasson.

24/F

2021. márc. 21. 19:45
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Hogy lehet milliót elkölteni, ha tudod magadról, hogy úgyse fog menni ?
2021. márc. 21. 19:48
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha te is belátod, akkor minek a jogsi??!
2021. márc. 21. 19:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Mégis jobban érzem magam, hogy a kezemben van minthogy 800.000 ment volna a kukába. Így folytattam és van legalább egy kártyám amit sosem fogok használni. Higyjetek el ha tudom hogy így fogok járni akkor bele sem kezdtem volna.
2021. márc. 21. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem akartad kidobni a pénzt az ablakon, ezért nem hagytad a jogsi-témát. Miért, most nem kidobott pénz az az egymillió? Vagy számoljunk 800 ezret, mert 200e Ft ráment, mire rájöttél, hogy nem megy.

Csak számolj utána, mennyit taxizhattál volna ennyi pénzből!

Amúgy, egyetértek 2-essel: párod is, anyósod is ugyanúgy viszonyul hozzád, de téged csak az zavar, hogy anyósod ilyen.

Pároddal próbálj szót érteni, hogy te nem fogsz vezetni. Ha ő ezt elfogadja, akkor pedig segítsen kezelni az anyját, vagy te nem fogod vele tartani a kapcsolatot.

2021. márc. 21. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
6%
Miért érzem ezt kamunak?
2021. márc. 21. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Mond azt az anyósodnak meg a párodnak hogy addig fogják ezt pofázni hogy így a vezetés meg úgy hogy egyszer ő vègetük fogsz volán mögé ülni de ott is fogsz maradni vagy szerintem 100% hogy balesetet csinálsz nemis kicsit. Ha ennyire biztos vagy benne hogy nem menne neked akkor ne is erőltesd senkinek nem hiányzik hogy vagy a te családodbol váljanak meg vagy egy másikè csak azèrt mert a bolond anyosod egy idiota. A párod meg egy szégyen esős időbe megy 100zzal. De azt tudja hogy nem mersz vezetni de szakadó esőbe ültetbe a volán mögé... Hanyagold senki nem akar meghalni. Ez veszélyes èn tuti nem adtam volna neked jogsit már bocsánat csak féltem a családom ès szerintem mindenki így van ezzel. Nem egyszer nem kétszer hallung halál esetes balesetről. Egy kis zökkenő végett.. Ne ülj volán mögé
2021. márc. 21. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

ha nem kamu a dolog : jol teszed hogy nem vezetsz, van akinek nem valo, te is rettegnel az utakon, a tobbieket meg veszelybe sodornad. nem kell mindenki autoval kozlekedjen, lehet menni busszal, ha fovarosi vagy akkor villamossal metroval, az autot meg majd kezeli a parod.

anyosod meg ha felhozza a vezetest, mondd meg neki : marika neni, gondolom maga se akarja hogy a fia velem egyutt haljon meg autobalesetben. hat ezert nem vezetek, tetszik erteni?

a tobbi megszolalasat meg hagyd figyelmen kivul, mintha megsuketultel volna.

2021. márc. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!